Peste 800 de absolvenţi de liceu din Buzău, înscrişi la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat

Peste 800 de absolvenţi de liceu din Buzău, înscrişi la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat

În perioada august-septembrie este organizată cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, 848 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine probele de concurs de la Bac.

Ştiri pe aceeaşi temă


Aceştia vor fi repartizaţi în trei centre de examinare, la Liceul Tehnologic „Henri Coandă”, Liceul cu Program Sportiv, din municipiul Buzău şi Liceul Tehnologic „Victor Frunză”, din municipiul Râmnicu Sărat. 

Potrivit Calendarului elaborat de Ministerul Educaţiei Naţionale, probele din sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2019 se vor desfăşura între 21 august şi 3 septembrie. 

Probele orale încep pe 27 şi 28 august 2019, când are loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română şi se vor încheia pe 2 şi 3 septembrie, cu evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. 

Pe 3 septembrie este programată afişarea rezultatelor la probele scrise şi depunerea contestaţiilor. Rezultatele finale se vor afişa pe 7 septembrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: