Măsuri pentru reducerea decalajelor dintre absolvirea şcolii de şoferi şi examenul pentru permisul auto

Măsuri pentru reducerea decalajelor dintre absolvirea şcolii de şoferi şi examenul pentru permisul auto

Arhivă

Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Buzău se confruntă cu o avalanşă de candidaţi pentru obţinerea permisului auto, iar dintre aceştia foarte mulţi ajung să reprogrameze susţinerea probei teoretice.

Ştiri pe aceeaşi temă


Conform S.R.P.C.Î.V. Buzău, sunt programaţi pentru susţinerea probei teoretice 3.683 de candidaţi. Dintre aceştia, 1.986 sunt din categoria celor care au fost reprogramaţi în vederea susţinerii probei teoretice. 

Astfel de situaţii conduc la aglomerări, iar programările sunt decalate pe perioade lungi de timp.

La nivelul Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Buzău s-au adoptat câteva măsuri menite să micşoreze timpul de aşteptare de la absolvirea şcolii de şoferi până la susţinerea probei teoretice.

Candidaţii aflaţi la prima examinare vor susţine proba teoretică în zilele de luni şi joi ale săptămânii, în baza programării online.

Candidaţii reexaminaţi vor susţine proba teoretică în zilele de miercuri ale săptămânii, în baza programării online. Măsura se va aplica începând cu data de 1 ianuarie 2021.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările