Creşte numărul cazurilor de COVID-19 în Buzău. Cinci pacienţi au fost confirmaţi, în ultimele 24 de ore

Creşte numărul cazurilor de COVID-19 în Buzău. Cinci pacienţi au fost confirmaţi, în ultimele 24 de ore

Arhivă

După o perioadă de stagnare a cazurilor noi de infectare cu COVID-19, Buzăul înregistrează iar o creştere a numărului de îmbolnăviri. Autorităţile au raportat cinci noi cazuri ale unor persoane cu vârste cuprinse între 5 luni şi 40 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


Unul dintre pacienţi a fost testat la un laborat privat. Este vorba despre o pacientă în vârstă de 40 de ani este din Sărata Monteoru şi lucrează în domeniul construcţiilor. 

Sursa de infectare este soţul, care este confirmat pozitiv, sursa acestuia fiind locul de muncă din Bucureşti. În momentul în care au început să aibă simptome, cei doi se aflau în apartamentul din Năvodari, motiv pentru care au fost testaţi în Constanţa. 

Aceştia nu sunt vaccinaţi şi au refuzat testarea copiilor. În prezent sunt în izolare la domiciliu sub monitorizarea medicului de familie. Copilul în vârstă de cinci luni este din Râmnicu Sărat şi în prezent se află internat la Spitalul din Râmnicu Sărat. 

Un alt pacient, în vârstă de 33 de ani, din Amaru, s-a prezentat la UPU unde a fost testat cu test rapid. Acesta nu este vaccinat şi se află în izolare la domiciliu. 

Cel de-al patrulea caz este un pacient din Buzău, în vârstă de 34 de ani, care a solicitat SAJ în urma simptomelor. Acesta nu este vaccinat şi se află în izolare la domiciliu. 

Un alt caz vizează o pacientă de 31 de ani din Buzău, care este medic, în prezent fiind în concediu pentru creştere copil. Aceasta nu prezintă simptome, este vaccinată doar cu prima doză şi se află în izolare la domiciliu.

Potrivit DSP Buzău, nouă persoane sunt în izolare la domiciliu iar alte 812 sunt în carantină. 289 de buzoieni au fost testaţi în ultimele 24 de ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările