Biciclistă în pericol de moarte, pe un drum din Buzău. Cumpăna, surprinsă de o cameră de bord VIDEO

Biciclistă în pericol de moarte, pe un drum din Buzău. Cumpăna, surprinsă de o cameră de bord VIDEO

Sursa smeeni.com

Camera de bord a unui şofer a surprins momentul în care un autoturism a intrat în derapaj, la intrarea într-o curbă din Sălcioara, comuna Smeeni, şi doar norocul a făcut ca şoferul să nu scape controlul direcţiei şi să lovească o femeie care mergea pe bicicleta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit publicaţiei smeeni.com, viteza cu care şoferul autoturismului a intrat în curba din interiorul localităţii buzoiene se apropia de 100 km/h.

”Dacă cel care a filmat cu camera de bord se grăbea cu zece secunde mai mult, cu siguranţă deznodământul ar fi fost altul pentru ambii şoferi”, scrie smeeni.com.

Autorul postării remarcă şi reacţia femeii de pe partea stângă, ”care a coborât de pe bicicletă şi s-a închinat de câteva ori, mulţumind lui Dumnezeu că a scăpat teafără”.

Curba respectivă a mai fost scena unui eveniment rutier, în urmă cu câteva luni, atunci când un tânăr şofer începător a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un gard.

VIDEO Momentul incidentului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările