A scăzut interesul buzoienilor pentru vaccinarea anti-COVID

A scăzut interesul buzoienilor pentru vaccinarea anti-COVID

Arhivă

Interesul buzoienilor pentru vaccinul anti-coronavirus a scăzut considerabil în ultimele zile. Dovadă că, luni, erau disponibile peste 2.000 de locuri libere în centrele amenajate în judeţul Buzău. Asta, în condiţiile în care pe listele de aşteptare sunt aproape 1.100 de persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă


Dintre locurile libere, 1.102 sunt pentru cei care vor să se imunizeze cu Pfizer, 630 cu AstraZeneca şi 281 locuri sunt pentru cei care vor să opteze pentru serul de la Moderna.

În prezent, există vaccinuri în mai toate centrele de imunizare din judeţ, îndeosebi în cele din mediul rural, astfel că cei care se înscriu acum în listele de aşteptare vor primi rapid mail cu data la care vor fi programaţi.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  judeţul Buzău au fost confirmate 36 de cazuri noi de infectare, dintre care 3 pacienţi testaţi în laboratoare private şi un pacient testat într-o unitate snitară din alt judeţ. 

Pacienţii au vârste intre 5 ani şi 91 de ani. Anchetele epidemiologice sunt în desfăşurare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările