Tribute Festival aduce cele mai tari trupe rock la Braşov. Intrarea este liberă

Tribute
Festival aduce cele mai tari trupe rock la Braşov. Intrarea este liberă

Trupa Four Dimensions va cânta muzica lui Ozzy Osbourne în deschiderea festivalului

În weekendul 18-20 august, braşovenii sunt invitaţi la concerte tribute în aer liber, în zona verde a Stadionului Municipal din Bartolomeu. Cea de-a treia ediţie Tribute Festival aduce trupe tribute de renume internaţional, în premieră la Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima zi de festival începe cu rock braşovean. Trupa Four Dimensions va cânta muzica lui Ozzy Osbourne în deschiderea festivalului. Apoi ritmurile progresive metal vor acapara zona pentru că trupa Awake promite un show incendiar asemănător cu cel al trupei Dream Theater. Prima seară de festival se încheie alături de The ROCK şi muzica AC/DC. 

Cea de-a doua zi a festivalului va aduce o trupă tribute în premieră la Braşov. Guns 2 Roses vor veni din Anglia să cânte celebrele hituri Guns N' Roses. Iar apoi Scorpions Tribute Band (Ungaria) ne vor invita să dansăm pe cele mai frumoase balade rock. Trupa Perspective din Braşov va da startul seriei de concerte tribute cu hiturile Pink Floyd. Apoi Around the World vor susţine un concert pentru fanii Red Hot Chili Pappers. Participarea la toate evenimentele este gratuită.

Ultima zi de concerte tribute de la Braşov este dedicată fanilor metal. Braşovenii de la Abusive Insane Clowns vor cânta cu energie cântecele de la Alice in Chains, iar din program nu lipseşte anul acesta nici Black Sabbath. De capitolul balade rock al serii se vor ocupa Forevermore şi Masterpiece. Se vor auzi cele mai frumoase cântece de la Whitesnake şi Metallica în ultima seară de Tribute Festival.

Bunătăţi la grătar, street food nemţesc şi burger

Înainte şi în timpul concertelor participanţii pot gusta bunătăţi preparate pe loc şi îşi vor putea răcori setea cu bere rece şi proaspătă, aşa cum trebuie să se întâmple la orice festival de rock în aer liber. De la cea de-a treia ediţie Tribute Festival nu vor lipsi deliciile culinare, bune de savurat în aer liber la concerte. Nu vor lipsi preparatele tradiţionale româneşti şi nici cele internaţionale. Este vorba despre un nou concept de street food nemţesc, dar şi reţete inedite de burgeri home-made. Mititeii şi cârnăciorii vor sfârâi pe grătare, iar mirosul de burgeri şi tacos vor stârni apetitul participanţilor. În plus, berea va fi în fiecare zi rece şi proaspătă, barmanii vor pregăti cocktailuri diverse, colorate şi aromate.

Programul evenimentului:

18 august

Ora 17.00 Food & play
Ora 18.30 Tribute Ozzy Osbourne cu Four Dimensions (Braşov)
Ora 20.00 Tribute Dream Theater cu Awake (România)
Ora 21.30 Tribute AC/DC cu The ROCK (România)

19 august
Ora 12.00 Food & play
Ora 17.00 Tribute Pink Floyd cu Perspective (Braşov)
Ora 18.30 Tribute Red Hot Chili Pappers cu Around the World (Braşov)
Ora 20.00 Tribute Guns N' Roses cu Guns 2 Roses (Anglia)
Ora 21.30 Tribute

20 august
Ora 12.00 Food & play
Ora 17.00 Tribute Alice in Chains cu Abusive Insane Clowns (Braşov)
Ora 18.30 Tribute Black Sabbath cu Prefix Tm (Braşov)
Ora 20.00 Tribute Whitesnake cu Forevermore (România)
Ora 21.30 Tribute Metallica cu Masterpiece (România)

 

citeste totul despre: