Oferte de 1 mai la munte. De la cazare de lux, dar petreceri cu mici până la grătare în aer liber în locuri superbe

Oferte de 1 mai la munte. De la cazare de
lux, dar petreceri cu mici până la grătare în aer liber în locuri superbe

De 1 Mai la Braşov se vor încinge grătarele. FOTOAdevărul.

Hotelierii au oferte pentru toate buzunarele ce încep de 170 şi până la 1000 de lei de persoană. Dacă de alte sărbători bucătarii se întreceau în preparate extravagante acum la putere sunt petrecerile câmpeneşti, micii şi berea. Dacă nu aveţi bani de hotel, la Braşov, puteţi găsi campinguri cu mult aer curat şi perisaje de vis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gradul de ocupare al locurilor de cazare în Poiana Braşov, Predeal şi zona Bran Moieciu este de de 70-80%.  Preţurile pentru două nopţi de cazare cu mic dejun şi petreceri câmpeneşti cu mici şi bere, pleacă de 170 de lei în zona Bran Moieciu şi poate ajunte şi la 1000 de lei de persoană în Poiana Braşov. La Predeal preţurile sunt în jurul sumei de 400-500 de lei de persoană. La hotelurile din Poiana Braşov s-au pregătit şi pretreceri şi jocuri pentru copii, iar turiştii cazaţi au acces gratuit la piscina şi SPA. Nu lipsesc nici spectacolele folclorice autentice sau focurile de tabără.

În plus turiştii pot închiria biciclete pentru a se plimba cu preţuri cuprinse între 15 şi 20 de lei pentru două ore. Dacă alegeţi Poiana Braşov sau Predealul, iar în zilele următoare nu va fi foarte cald veţi putea şi schia pe pârtiile de altitudine.

Dacă de alte sărbători hotelierii alegeau meniuri extravagante acum la putere sunt preparatele tradiţionale, pentru că să nu uităm 1 Mai a fost Ziua Muncii. Turiştii vor fi aşteptaţi cu platouri de bârnzeturi, pastramă, slănină, ceapă, dar şi cu grătare pe care vor sfârâii micii şi ceafa de porc.

Distracţie şi la camping

Dacă nu aveţi bani de hotel, la Braşov să puteţi caza şi la camping. Aici cu 50 de lei puteţi plăti o noapte de cazare şi vă veţi putea distra în aer liber. Cel mai mare camping din Braşov este Natura Parc de Chichiş. Aici vă puteţi caza pe malul apei, în căsuţe lacustre, printre stufăriş, în corturi indiene sau bungalowuri. Tot aici puteţi gusta o specialitate deosebită, tocăniţa de raci. Dacă ajungeţi la Bran şi nu aveţi bani pentru pensiune puteţi sta la campingul de lângă Castel. Un alt loc frumos la Braşov este Lacul din cartierul Noua. Aşezat chiar lângă pădure, aici veţi respire aer curat, iar copiii se pot juca în parc. În plus nu costă. Tot ce trebuie să faceţi este să aduceţi carnea de grătar, deoarece  sunt locuri special amenajate cu mese, băncuţe de lemn şi umbrele.

Dacă aveţi nevoie de adrenalină, puteţi admira urşii de aproape într-un imens Aventura Park  programat să se deschidă chiar de 1 mai în Harghita. Tot aici puteţi practica mai multe sporturi extreme.

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: