Făgăraşul devine, la sfârşitul lunii, capitala motociclismului

Făgăraşul devine, la sfârşitul lunii,
capitala motociclismului

Motocicliştii vor face spectacol la Făgăraş. FOTOArhivă.

Peste 400 de motociclişti  din întreaga Europă vor poposi la porţile Cetăţii Făgăraş. Braşovenii care vor să meargă la eveniment vor plăti un bilet de 45 de lei.

Vor fi două parade ale motocicliştilor, pe rutele Făgăraş – Transfăgărăşan şi Făgăraş – Piaţa Sfatului din Braşov. Începând cu ora 21.00 în fiecare din serile de 25, 26 şi 27 iulie vor fi concerte, spectacole şi foarte multe surprise. Biletul de intrare la eveniment pentru toate cele patru zile costă 45 lei.

„Festivalul motociclistic «Transylvanian Bike Week» ce va avea loc la Făgăraş în intervalul 24-28 iulie are drept scop în primul rând promovarea comunităţii Ţării Făgăraşului, a valorilor, istorice şi culturale pe care le are zona şi îşi doreşte să reunească între zidurile Cetăţii acolo unde se va desfăşura cât mai mulţi pasionaţi de motociclete”, spune avocatul Adrian Hutopilă, cel care organizează evenimentul şi îi aduce pe motociclişti la Făgăraş, citat de bzb.ro.

Pe aceeaşi temă:

Biserica Neagră, cel mai vizitat lăcaş de cult din România

Casa prinţului Charles de la Viscri a devenit obiectiv turistic

Cetăţile Făgăraş şi Râşnov printre cele mai frumoasă din ţară

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: