VIDEO Scenă şocantă la Brăila. Un tânăr este lovit cu piciorul de un jandarm după ce îi sunt verificate actele

VIDEO Scenă şocantă
la Brăila. Un tânăr este lovit cu piciorul de un jandarm după ce îi sunt
verificate actele

Foto: captură video

O filmare a unui amator postată pe reţelele de socializare arată cum un jandarm loveşte cu un picior un tânăr care ieşise la plimbare cu bicicleta. Postarea a strâns mii de vizualizări şi zeci de critici vizavi de gestul jandarmului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul şocant a avut loc duminică, 5 aprilie, în Brăila. Pe filmuleţul postat pe reţelele de socializare se vede cum un jandarm şi un poliţist verifică actele unui tânăr care ieşise cu bicicletă să se plimbe.

După ce se urcă pe bicicletă şi pleacă, jandarmul îl loveşte puternic cu piciorul pe tânăr. Femeia care a filmat toată scena îi reproşează jandarmului gestul, iar acesta îi răspunde că ar fi procedat în aceeaşi manieră cu orice persoană.

Jandarmeria Brăila s-a sesizat în acest caz şi a format o comisie care va analiza imaginile şi va lua măsurile care se impun.

”La nivelul inspectoratului a fost constituită o comisie de verificare a acestor aspecte. În termenul cel mai scurt vom reveni şi cu alte informaţii. Cert este că nu tolerăm în niciun caz un comportament abuziv”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: