Un brăilean a vrut să-şi repare acoperişul înainte să înceapă ploia, dar a căzut de pe casă în cap

Un brăilean a vrut să-şi repare
acoperişul înainte să înceapă ploia, dar a căzut de pe casă în cap

Bărbatul a fost internat în spital pentru îngrijiri medicale Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul a urcat pe casă noaptea trecută, după ce  a auzit primii stropi de ploaie, în dorinţa de a repara acoperişul care era găurit, dar s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se puternic la cap şi gât.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un brăilean a fost transportat ieri noapte, în jurul orei 02,00, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi cu un traumatism cranian serios. Din primele verificări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul era preocupat de faptul că acoperişul imobilului în care locuia era deteriorat într-o anumită zonă şi exista riscul să îi plouă în casă.

Când a început să plouă noaptea trecută, brăileanul a urcat repede pe acoperiş pentru a-l petici, ignorând faptul că este noapte şi există riscul să alunece din cauza umezelii.

Acest lucru s-a şi întâmplat la un moment dat, cel mai probabil într-o clipă de neatenţie. Bărbatul şi-a pierdut echilibrul şi a căzut pe de acoperiş, lovindu-se puternic la cap şi gât.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările