Sedusă pe Facebook şi obligată să se prostitueze. Fata a fost salvată după un scenariu ca în filme

Sedusă pe Facebook şi obligată să se prostitueze. Fata a fost salvată după un scenariu ca în filme

FOTO arhivă Adevărul

O fată de 16 ani a crezut că trăieşte o poveste de dragoste cu un bărbat pe care îl cunoscuse pe o reţea de socializare. Lucrurile s-au schimbat după ce adolescenta s-a întâlnit cu acesta, dovedindu-se că era un proxenet extrem de periculos. Individul i-a ameninţat fratele de doar 6 ani, forţând-o să se prostitueze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Alin Constantin Paloşan (33 de ani), un brăilean poreclit “Alin Mercenarul”, la 3 ani de închisoare pentru proxenetism în formă continuată. Sancţiunea penală a fost contopită cu o pedeapsă de 8 luni aplicată de Judecătoria Lipova, urmând ca Paloşan să execute 3 ani, 2 luni şi 20 de zile de închisoare. Decizia a fost pronunţată la 14 decembrie.

Individul a fost reclamat la Poliţie de o adolescentă de 16 ani, pe care a abordat-o pe Facebook, a sedus-o, iar apoi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu patru ciobani din localitatea brăileană Cazaşu, tariful fiind de 50 de lei de persoană.

”Raporturile sexuale plătite au avut loc în locuinţa inculpatului din comuna Cazaşu şi la diferite stâne din apropierea localităţii, toţi clienţii fiind ciobani care îi plăteau lui Paloşan Alin Constantin câte 50 lei înainte de consumarea actului sexual. 

Privitor la aceste aspecte, minora C.E.V. a precizat că a acceptat să întreţină raporturi sexuale cu diferite persoane deoarece inculpatul i-a indus o stare de teamă”, a precizat procurorul de caz în rechizitoriu.

I-a ameninţat frăţiorul de 6 ani

Proxenetul a plecat apoi din ţară şi a reluat legătura cu adolescenta în februarie 2016, cerându-i să meargă cu el la Galaţi ca să locuiască împreună. Pentru că l-a refuzat, individul a trecut la ameninţări. ”A început să-i adreseze ameninţări cu acte de violenţă, atât la adresa ei, cât şi la adresa fratelui ei în vârstă de numai 6 ani, menţionând că el a făcut închisoare în Anglia, că poate face orice şi că nu va scăpa de el toată viaţa”, spun anchetatorii.

De teamă să nu îi facă rău fratelui său, copila a acceptat să se întâlnească cu Paloşan, care a transportat-o la Galaţi, unde a forţat-o din nou să se prostitueze. 

”Pentru a o determina să practice prostituţia în favoarea lui, inculpatul i-a aplicat victimei o corecţie fizică, lovind-o cu piciorul în abdomen. În continuare, aceasta a fost condusă într-un apartament din oraşul Odobeşti, judeţul Vrancea, unde a fost constrânsă să practice prostituţia, aspect care s-a realizat până pe data de 20 martie 2016. În apartament se mai afla o tânără, S.A., despre care a aflat că este concubina inculpatului, iar în acest apartament ar fi fost închisă şi supravegheată permanent de către inculpat, fiind contrânsă, prin ameninţări, să întreţină relaţii sexuale cu opt clienţi, în diferite zile”, susţin procurorii.

Salvată de un prieten al tatălui său care s-a dat drept client

În luna martie 2016, fata a fost transportată în localitatea Odobeşti, din judeţul Vrancea, în apartamentul unui amic al proxenetului, pe care individul l-a transformat ad-hoc în bordel. 

Adolescenta a fost obligată să-şi vândă trupul sub ameninţarea bătăii, fiind salvată în cele din urmă de un prieten de familie al tatălui său, care s-a dat drept client.

“Sub pretextul că vrea să întreţină relaţii sexuale cu minora la un hotel, a plecat cu ea din locuinţă, iar pe drum i-a spus că este un prieten al tatălui ei vitreg şi că o duce acasă, lucru pe care l-a şi făcut, conducând-o cu autoturismul personal până la locuinţa mamei sale”, precizează anchetatorii.

Alin Constantin Paloşan a negat constant comiterea faptei. Proxenetul susţine că adolescenta i-ar fi spus că este majoră şi că a ieşit cu ea în oraş de câteva ori ”la un suc”, fără să întreţină relaţii sexuale cu aceasta şi să o oblige să se prostitueze.

Fata se teme de individ, dovadă că şi-a schimbat de mai multe ori declaraţiile în timpul urmăririi penale. 

Judecătorii au întâmpinat dificultăţi serioase şi cu aducerea martorilor la proces. Aceştia au refuzat să se prezinte pentru a depune mărturie, astfel încât s-a dispus aducerea lor cu mandate de aducere la instanţă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Surpriza unui român în Italia: a mers la prostituate, dar şi-a găsit soţia „la treabă“. A omorât-o, apoi s-a sinucis

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările