Reţinuţi de poliţişti după ce au fost condamnaţi la pedepse privative de libertate pentru furt şi lovire

Reţinuţi de poliţişti
după ce au fost condamnaţi la pedepse privative de libertate pentru furt şi
lovire

Foto: arhivă Adevărul

Doi tineri, de 27 şi 28 de ani, au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi după ce Judecătoria Brăila a emis pe numele lor mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea.

Marţi, 8 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila l-au depistat, pe raza municipiului, pe un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Brăila, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii.

”Judecătoria Brăila a emis, ieri, pe numele acestuia,  un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 10 luni pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat, pe raza comunei Gropeni, pe un localnic, în vârstă de 27 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 04.10.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, 9 luni şi 251 de zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cei doi tineri au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: