Jaf la pont în Brăila. Mai mulţi indivizi cu cagule pe faţă au atacat în plină stradă un bărbat, furându-i 50.000 de euro

Jaf la pont în
Brăila. Mai mulţi indivizi cu cagule pe faţă au atacat în plină stradă un
bărbat, furându-i 50.000 de euro

Foto: arhivă Adevărul

Un brăilean care se îndrepta spre notar cu zeci de mii de euro a fost tâlhărit pe un bulevard chiar în centrul Brăilei, fiind atacat de un grup de persoane purtând cagule cu răngi şi cuţite şi deposedat de suma de bani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tâlhărie comisă  vineri, 10 mai, în jurul orei 12,00, pe bulevardul Independenţei din Brăila de către un grup de persoane care aveau feţele acoperite cu cagule. Un bărbat de 34 de ani care avea asupra sa 50.000 de euro, cu care intenţiona să cumpere un apartament, a fost atacat în timp ce se îndrepta spre notar.

Mai mulţi indivizi au sărit asupra acestuia cu răngi şi cuţite şi au început să îl lovească, furându-i apoi banii pe care îi avea asupra sa. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Brăila pentru îngrijiri medicale, iar Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz pentru tâlhărie.

Oamenii legii au deja un cerc de suspecţi, ancheta fiind preluată de către Serviciul de Instigaţii Criminale Brăila, dar deocamdată niciunul dintre autori nu a fost prins. Din primele verificări, infractorii au acţionat la pont, aceştia având informaţii despre semnalmentele victimei şi, mai ales, despre faptul că are o sumă mare de bani asupra sa.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: