La un pas de moarte. Un botoşănean a fost salvat în ultima clipă de familie

La un pas de moarte. Un botoşănean a fost salvat în ultima clipă de familie

Un bărbat din Botoşani se zbate între viaţă şi moarte după ce a încercat să se sinucidă. S-a spânzurat dar un membru al familiei l-a găsit şi i-a tăiat ştreangul. În momentul de faţă se află în comă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un botoşănean de 48 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Botoşani, se află în comă la Terapie Intensivă după ce a încercat să se sinucidă. Acesta s-a certat cu familia şi în urma unor reproşuri primite a ameninţat că va încheia socotelile cu viaţă. Nu a fost luat foarte în serios, însă botoşăneanul a trecut la fapte.

 A aşteptat până fiecare membru al familiei a plecat cu treburi prin casă iar apoi a luat o funie şi a făcut un ştreang. S-a spânzurat de un copac din grădină. A fost descoperit de un membru al familie când încă mai era în viaţă şi i-a tăiat ştreangul. A fost chemată de urgenţă ambulanţa şi dus la spital.  Botoşăneanul se afla în comă de gradul II şi a fost internat pe Terapie Intensivă, la Spitalul Judeţean ”Mavromati”. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările