COVID-19 face ravagii într-un cămin de bătrâni. Peste 90 de persoane infectate cu SARS-COV 2

COVID-19 face ravagii într-un cămin de bătrâni. Peste 90 de persoane infectate cu SARS-COV 2

Cămin de bătrâni FOTO botosaneanul.ro

Infecţie totală cu SARS-COV 2 într-un cămin de bătrâni din judeţul Botoşani. Propriu-zis toţi cei internaţi în cămin dar şi angajaţii, peste 90 de persoane, au fost depistate pozitiv. Este cel mai mare focare, în momentul de faţă, din judeţul Botoşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Situaţie disperată la un cămin de bătrâni din judeţul Botoşani. Mai precis, la căminul din comuna Adăşeni, aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a izbucnit un focar consistent de COVID-19. Toţi bătrânii cazaţi dar şi tot persoanalul sunt pozitivi la SARS-COV 2. Mai precis, este vorba despre 94 de persoane infectate. Căminul de bătrâni a fost carantinat. Totodată un alt focar  a izbucnit la Unitatea Medico-Socială de la Săveni, unde se află pacienţi cu boli cronice. Sunt 5 persoane depistate pozitiv la UAMS Săveni. Până în momentul de faţă au fost înregistrate, de la începutul pandemiei, peste 2600 de cazuri de COVID-19 în judeţul Botoşani.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările