Botoşani: Tone de gunoi după spectacole şi vânzări record de bere

Trei tone de gunoiae au adunat angajaţii Urban Serv în fiecare seară după plecarea petrecăreţilor. Că distracţia a fost maximă, o arată şi încasările comercianţilor: 150 de mii de lei pe zi!

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 10 mii de botoşăneni au sărbătorit în stradă Zilele Oraşului, au băut bere şi s-au înghesuit la grătare. Cele şase firme autorizate în acest an de primărie au umplut Pietonalul Unirii cu tarabe de tot felul şi nu au dus lipsă de clienţi. Chiar dacă preţurile au fost mari, botoşănenii nu s-au uitat la bani şi au cheltuit în medie pe seară 50 de lei în condiţiile un care un pahar de bere de 300 de ml s-a vândut cu 2,5 lei iar un mititel cu doi lei.

 ,, Vânzările au mers neaşteptat de bine. Cred că s-a mâncat şi s-a băut de 150 de mii de lei pe seară. Berea şi hamsii au fost la mare căutare" a spus Ionuţ Axinte, comerciant.

Dovadă că s-a mâncat şi s-a băut bine de  Zilele Oraşului sunt mormanele de gunoaie rămase în urma petrecăreţilor. Trei tone de gunoi pe seară au adunat angajaţii urban Serv în acest weekend.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările