Voinţa poporului: Fostul teren din Recea unde trebuia construită groapa de gunoi a Maramureşului va deveni parc industrial

Voinţa
poporului: Fostul teren din Recea unde trebuia construită groapa de gunoi a Maramureşului va
deveni parc industrial

Sondaj de opinie de la CJ Maramures pe 20 de hectare de teren

Fostul teren din zona localităţii Recea unde iniţial s-a dorit construirea depozitului ecologic va deveni parc industrial. Cel puţin asta rezultă din sondajul de opinie care a fost lansat de către Cosniliul Judeţean Maramureş cu privire la acest teren, 62,8% dintre respondenţi fiind de accord cu construirea în zonă a unui parc industrial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din acelaşi sondaj de opinie mai aflăm că în favoarea unei şcoli de echitaţie s-au pronunţat 19,1% dintre respondenţi, depozit produse agricole – 3,7% şi târguri – 2,8%, respectiv – Altele – 3,7%. Total voturi – 215.

Consiliul Judeţean Maramureş a demarat acum o lună de zile un sondaj de opinie legat de destinaţia care se doreşte a fi dată unei suprafeţe de teren din zona Lăpuşel. Un teren de 20 hectare care este în proprietatea publică a judeţului Maramureş, în partea de sud-est a Comunei Recea, localitatea Lăpuşel, în zona limitei administrative a comunelor Recea, Coltău şi Satulung.

Potrivit CJ Maramureş, terenul aflat în proprietatea publică  judeţului Maramureş este constituit din 2 imobile-teren CF/nr.cadastral 50938(56.502 mp) şi CF/nr.cadastral 50564 (143498 mp). Cele 20 de hectare sunt situate în păşunea localităţii Lăpuşel, având destinaţia iniţială de Centrul de Management Integrat al Deşeurilor, pentru zona de sud a Judeţului Maramureş.

Citeste si: STENOGRAME Ce tehnică avea Gheorghe Nichita pentru a-şi spiona duşmanii. Primarul din Iaşi, cercetat în libertate sub control judiciar

Metrorex: Noi am solicitat suspendarea procedurii privind achiziţia celor 51 de trenuri de metrou

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările