VIDEO Doi hoţi, filmaţi în apartamentul în care au intrat să fure. Ce-au făcut când au observat camera de supraveghere

Tentativă de furt surprinsă de camerele de supraveghere

Imaginile au fost surprinse cu o camera de supraveghere montată în interiorul unui apartament din Baia Mare. Ziua în amiaza mare, doi hoţi au intrat în locuinţa unui bărbat, în tentativa de a sustrage bunuri. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Pe imaginile se poate vedea cum doi tineri, care poartă pe faţă măşti chirurgicale, intră într-un apartament din Baia Mare. Unul dintre ei s-a oprit la cuier pentru a verifica buzunarele hainelor, iar celălalt a luat-o către masa din bucătărie. În acel moment, au şi observat că proprietarul apartamentului are camera de supraveghere în casă. Speriaţi, cei doi au luat-o la fugă. 
 
Incidentul s-a întâmplat duminică, 19 mai, şi imaginile au fost postate ulterior pe Facebook. 
 
Duminică, 19.05.2019, am fost „vizitaţi” de două personaje destul de periculoase. Cu toate că a fost o reacţie rapidă a organelor competente, cei doi „vizitatori” încă nu au fost arestaţi. Dacă cineva poate să ofere informaţii despre aceste personaje vă rog să mă contactaţi. Mulţumesc”, a spus băimăreanul.
 
Tentativa de furt a avut loc în cartierul Săsar din Baia Mare şi potrivit proprietarului uşa era închisă, hoţii folosind o cheie specială pentru a o deschide iar la plecare „vizitatorii” au închis uşa.

 
„Nu vă cunosc, dar am văzut video distribuit de cineva. Sâmbăta, o cunosţintă a fost <<vizitată>> de un individ la ora 5.00 dimineaţa când ei dormeau. Posibil să aibă legatură?”, a comentat un utilizator. 
 
„Interfon la scară? Vecinii n-au observat nimic? Camera de supraveghere şi o alarmă, pot fi de mare ajutor”, a mai adăugat un alt utilizator.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: