Ororile prin care a trecut o româncă sechestrată de iubitul bulgar în Italia: „Dacă nu faci ce-ţi spun, te omor!“. Cum a scăpat femeia din iad

Ororile prin care a trecut o româncă sechestrată de iubitul bulgar în Italia: „Dacă nu faci ce-ţi spun, te omor!“. Cum a scăpat femeia din iad

Agresiune. FOTO: Arhivă

O româncă în vârstă de 33 de ani a fost sechestrată, abuzată sexual, ameninţată cu moartea şi bătută de către bărbatul de origine bulgară alături de care locuia. După ce a reuşit să scape din iad, femeia l-a denunţat pe bărbatul în vârstă de 35 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

În septembrie 2017, femeia ar fi fost răpită de cetăţeanul bulgar din România şi transportată în Italia cu o maşină de la portierele căreia rupt mânerele. Potrivit publicaţiei Il Messaggero, odată ce a ajuns în Peninsulă, a început iadul femeii. L.P., cetăţeanul bulgar în vârstă de 35 de ani, a dus-o pe femeie în localitatea Lanciano, o comună din regiunea Abruzzo, şi a ameninţat-o cu moartea în repetate rânduri, fluturându-i în faţă cuţite sau foarfece.

În plus, a bătut-o cu brutalitate cu pumnii şi cu picioarele. Mai mult, a ajuns chiar să o lege la mâini şi la picioare, apoi să o agaţe de cârligul de la autoturism, ameninţând că va demara în trombă.
 
Femeia româncă nu era lăsată să iasă singură din casă şi nu avea voie să ia legătura cu familia ei. În plus, bărbatul ar fi obligat-o pe aceasta şi să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei sale, timp de trei zile. Într-un moment de neatenţie, femeia a reuşit să scape şi să se întoarcă în România, denunţându-l pe bărbat. 
 
L.P. a fost trimis în judecată marţi, 5 noiembrie 2019, de către Tribunalul din Lanciano, provincia Chieti. Primul termen al procesului va avea loc pe 22 aprilie 2020. Potrivit datelor din dosar, într-unul dintre episoadele de brutalitate, bărbatul ar fi încercat să iasă cu maşina de pe carosabil şi, pentru a o ameninţa pe româncă, îi spunea: „Dacă tot nu reuşesc să te omor singur, o fac aruncându-mă cu maşina în afara străzii, aşa murim împreună. Dacă nu faci ce-ţi spun, te omor”.
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările