Maramureş: Un bărbat care făcea pălincă a fost găsit mort, cu urme de violenţă pe corp / Un vecin care l-a însoţit o vreme este şi cel care a găsit cadavrul

Maramureş: Un bărbat care făcea pălincă a fost găsit mort, cu urme de violenţă pe corp / Un vecin care l-a însoţit o vreme este şi cel care a găsit cadavrul

Un bărbat care făcea pălincă în localitatea Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, a fost găsit mort, cu urme de violenţă pe corp. Un vecin care l-a însoţit o vreme este şi cel care a găsit cadavrul şi a anunţat autorităţile. După sosirea anchetatorilor, bărbatului i s-a făcut rău.

”Azi, 30 mai, ora 07.36, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană este decedată într-o pălincie de pe raza oraşului. La faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 53 de ani din Berchez şi cadavrul unui bărbat de 33 de ani din Berchez”, a transmis, duminică, IPJ Maramureş.

Surse judiciare au precizat că victima avea urme de violenţă pe corp.

Bărbatul mort făcea pălincă, fiind o prioadă însoţit de bărbatul de 53 de ani. Ulterior, acesta susţine că a plecat şi că ar fi găsit victima duminică dimineaţă.

IPJ Maramureş a mai transmis că bărbatului de 53 de ani identificat la faţa locului i s-a făcut rău, fapt pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările