FOTO Incendiu violent în judeţul Maramureş. Probleme pentru furnizorul de canapele al companiei IKEA

FOTO Incendiu violent în judeţul Maramureş. Probleme pentru furnizorul de canapele al companiei IKEA

Incendiu firma Taparo. FOTO: ISU Maramureş

Incendiu violent în judeţul Maramureş. Flăcările au cuprins compania care furnizează canapele pentru IKEA. La faţa locului intervin mai multe echipaje de pompieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Incendiul violent a izbuncit în localitatea Târgu Lăpuş, în cursul serii de luni, 4 octombrie, la sediul firmei Taparo, o companie producătoare de mobilă din judeţul Maramureş. Din primele informaţii, flăcările au cuprins un ciclon de depozitare a rumeguşului şi diverse utilaje.
 
 Pentru a lichida focul, la faţa locului intervin mai multe echipaje de pompieri din Târgu Lăpuş, dar şi două de la Detaşamentul de Pompieri din Baia Mare. 
 
„La faţa locului intervin forţe de la Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuş – 2 echipaje, 1 echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Târgu Lăpuş, un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Lăpuş, iar in sprijin s-au deplasat două echipaje de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Baia Mare”, a declarat Cornel Băbuţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş.
 
Incendiu. FOTO: ISU Maramureş 
 
În urmă cu 11 ani fabrica a ars din temelii
 
Înfiinţată în anul 2005, firma Taparo este furnizor de canapele pentru IKEA, care este cel mai mare client al companiei. În anul 2013, compania producătoare de mobilă din judeţul Maramureş s-a aflat pe locul cinci în topul celor mai mari cinci exportatori cu capital privat românesc.
 
Este cel de-al doilea incendiu înregistrat la firma Taparo. În anul 2008, flăcările au mistuit în totalitate fabrica de mobilă, compania înregistrând la acea vreme o pagubă de peste 3 milioane de euro. 
 
Incendiu. FOTO: ISU Maramureş 
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: