Criminalul care şi-a ucis în bătaie prietenul cu care băuse toată noaptea. A fost găsit în pădure, plin de sânge

Criminalul care şi-a ucis în bătaie prietenul cu care băuse toată noaptea. A fost găsit în pădure, plin de sânge

Răzvan F.C. FOTO: Facebook

Un tânăr de 25 de ani din localitatea maramureşeană Vişeu de Sus şi-a omorât în bătaie prietenul cu care consumase băuturi alcoolice o noapte întreagă.

În noaptea de 3 spre 4 ianuarie, un tânăr în vârstă de 25 de ani din Vişeu de Sus şi-a omorât prietenul în bătaie după ce toată noaptea consumaseră alcool împreună. Crima s-a petrecut în casa unui alt bărbat din Vişeu de Sus, care a descoperit victima într-o baltă de sânge şi a anunţat de urgenţă autorităţile.
 
„Poliţiştii au stabilit că bărbatul decedat avea 41 de ani, iar la examinarea exterioară a cadavrului au fost constatate urme de violenţă. Persoana decedată a fost transportată la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Un tânăr din oraş a fost condus la audieri. S-a constituit echipă complexă de cercetare care desfăşoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat bărbatul”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.
 
Criminalul, un tânăr certat cu legea
 
La scurt timp de la comiterea crimei, autorul a fost găsit într-o zonă împădurită a localităţii Vişeu de Sus. Acesta era plin cu sânge pe mâini, iar potrivit anchetatorilor este şi un recidivist violent.
 
„Fapta a fost comisă pe fondul consumului de alcool. Până în prezent ştim că un bărbat l-a agresat pe altul, lovindu-l cu pumnii, probabil şi cu picioarele. În urma leziunilor suferite, bărbatul agresat a decedat. Cauza este instrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş. Urmează să fie luate măsurile care se impun. Agresorul este cunoscut ca având antecedente penale în străinătate pentru acte de violenţă”, a declarat Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.
 
Potrivit datelor din ancheta demarată împotriva lui Răzvan F.C., acesta ar fi incendiat, înainte de Crăciun, un imobil din Vişeu de Sus. După ce a fost prins şi audiat, el a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei pentru a fi supus unei expertize medico-psihiatrice. Anchetatorii vor să vadă dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei. 
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: