Circulaţia trenurilor, restricţionată deoarece şinele de cale ferată au fost deformate de ger

Circulaţia trenurilor, restricţionată deoarece şinele de cale ferată au fost deformate de ger

FOTO Arhivă Adevărul

Anunţul a fost făcut de Poliţia Română, în urma unor probleme apărute duminică pe calea ferată Arad-Deva. Trenurile circulă în zonă cu maximum 30 km/h.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că circulaţia feroviară a fost temporar întreruptă pe secţia de cale ferată 200 Arad – Deva, în zona staţiei Milova, judeţul Arad, deoarece, din cauza condiţiile meteo nefavorabile a fost deformată şina.

Autorităţile au intervenit la faţa locului pentru a remedia problema. La aproximativ 40 de minute, circulaţia a fost reluată, însă cu o restricţie de viteză de maximum 30 km/h în zona respectivă.

 „Circulaţia feroviară a fost reluată pe Magistrala 200 Arad – Deva, cu restricţie de viteză de 30 km/h, în zona staţiei Milova, judeţul Arad, unde, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, şina de cale ferată a suferit deformări”, a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Situaţii similare au fost semnalate şi la alte căi ferate din zona montană, însă cele mai grave efecte par să se fi manifestat la Milova.

Vă recomandăm şi:

Traficul feroviar pe ruta Brad - Ineu va fi reluat cu trenuri CFR. Operatorul privat a renunţat la traseu

Podul feroviar din Cheile Băniţei intră în reparaţii capitale după 150 de ani de la construcţia sa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările