FOTO Ilie Sârbu a fost prezent la Conferinţa Judeţeană a PSD Arad. Dorel Căprar a fost reales preşedinte

FOTO Ilie Sârbu a fost prezent la Conferinţa Judeţeană a PSD Arad. Dorel Căprar a fost reales preşedinte

Evenimentul a avut loc la Palatul Cultural FOTO Claudia Untaru

Filiala judeţeană a PSD Arad şi-a ales, astăzi, preşedintele. Evenimentul i-a avut ca invitaţi pe liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, dar şi pe alţi preşedinţi de filială ai social- democraţilor din zona de Vest a ţării.

Ştiri pe aceeaşi temă

La eveniment au venit şi liderii unor partide arădene: Ioan Cristina, preşedintele PNL Arad, Mircea Purcaru, preşedintele PC Arad, Gheorghe Tănase, prim-vicepreşedintele UNPR Arad şi Levente Bognar, preşedintele UDMR Arad.

Aceştia au adresat salutul lor conferinţei şi au urat succes în acţiunile viitoare. La Conferinţa Judeţeană de Alegeri şi Dare de Seamă a social-democraţilor au fost prezente peste 600 de persoane delegate.

Acestea au ales prin vot deschis (adică ridicare de mână) preşedintele filialei, Comisia judeţeană de control financiar, Comisia judeţeană de arbitraj şi integritate morală.

De asemenea, delegaţii au ales componenţa Consiliului Organizaţiei Judeţene a PSD Arad care va fi formată din 181 de persoane. Singurul candidat care s-a înscris în cursa pentru preşedinţia PSD Arad este deputatul Dorel Căprar, care a fost votat în unanimitate.

În faţa delegaţilor, Dorel Căprar i-a transmis co-preşedintelui USL Arad, Ioan Cristina să fie înţelept pentru că în acest fel uniunea va avea de câştigat pe viitor. După finalizarea alegerilor propriu-zise, Dorel Căprar le-a mulţumit social-democraţilor pentru încrederea acordată:

„Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi acordat-o. Îmi propun ca pe viitor să avem rezultate bune”.

La rândul său, Ilie Sârbu a spus că aşteaptă de la filiala arădeană a social-democraţilor performanţă.

„Doresc să felicit conducerea PSD Arad care a fost astăzi aleasă, iar pe viitor aştept performanţă. Nu trebuie să ne mulţumim cu rezultatele pe care le-am obţinut la alegerile de anul trecut, ci să obţinem mai mult”, spune Ilie Sârbu.

În cadrul acestui eveniment au avut loc şi două momente artistice de dansuri populare.  

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările