Un 13 ghinionist pentru patru bărbaţi din Teleorman: s-au ales cu dosar penal că au împuşcat fazani

Un 13 ghinionist pentru patru bărbaţi din Teleorman: s-au ales cu dosar penal că au împuşcat fazani

Armă de vânătoare  FOTO: radioiasi.ro

Patru bărbaţi din comuna teleormăneană Tătărăşti s-au ales cu dosar penal după ce paznicul unui fond de vânătoare a alertat, prin 112, că mai mulţi oameni că împuşcă fazani. Sezonul de vânătoare la fazan este deschis între 1 octombrie şi 28 februarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paznicul fondului de vânătoare din Trivalea, localitate din Teleorman, a înştiinţat poliţia, prin 112, că a surprins, joi seara, 13 septembrie, mai multe persoane care împuşcau fazani.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase  care au identificat pe Drumul Comunal 58, pe parte stângă în direcţia de mers Trivalea Moşteni-Deparţi, patru persoane, toţi din comuna Tătărăşti, judeţul Teleorman. Lângă aceştia au fost găsite trei exemplare de vânat - fazani, pentru care vânătoarea la exemplarele de fazan este admisă în perioada 1 octombrie- 28 februarie“, precizează reprezentanţii IPJ Teleorman, într-un comunicat.

Fondul de vânătoare face parte din cadrul AVPS Bucureşti, mai susţin oamenii legii. Aceştia au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic.

Mai puteţi citi:

Copil de 2 ani, rănit uşor de un conducător auto. Şoferul nu a putut evita impactul

citeste totul despre: