Percheziţii la locuinţa copreşedintelui PNL Teleoman, Costel Barbu

Percheziţii la locuinţa copreşedintelui PNL Teleoman, Costel Barbu

Costel Barbu (sursă foto: Facebook)

Costel Barbu, copreşedintele PNL Teleorman s-a trezit cu mascaţii la uşă. Serviciul de Combatere  a Crimei Organizate din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman au descins la locuinţa liderului PNL din comuna Suhaia în căutare de acte, arme şi droguri.

Serviciul de Combatere  a Crimei Organizate din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman  au descins percheziţii la Suhaia, într-un dosar de evaziune fiscala . Vizat în dosar este chiarr fostul primar de la Suhaia, Costel Barbu, co-preşedinte al PNL Teleoman. Percheziţiile nu au vizat activitatea lui Barbu ca fost edil, ci cea de administrator de firmă, existând suspiciuni de evaziune fiscală. Reprezentanţii IPJ Teleorman nu au furnizat, deocamdată, mai multe detalii despre acţiunea de la Suhaia, fiind vorba despre un dosar în curs de cercetare.

Contactat telefonic, Costel Barbu, a confirmat percheziţiile, adăugând faptul că mascaţii nu au găsit nimic în neregulă în locuinţa sa . ”Au cerut acte, ştampile de la societăţi. Nu mai sunt acţionar, adminstrator, deci nu am acte.  Au întrebat de arme şi droguri.  Nu au ridicat nimic, pentru că nu au găsit nimic. Au plecat cum au venit. ”, a declarat Costel Barbu.

Costel Barbu este co-preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal. Fost primar al comunei Suhaia, găsit în stare de incompatibilitate în urmă cu un an şi rămas fără drept de a candida, Costel Barbu a pasat primăria soţiei, Polexia Barbu, care a câştigat alegerile din 5 iunie din partea PNL.

Potrivit copreşedintelui PNL, acţiunea mascaţilor nu vizează Primăria  Suhaia, ci numai proprietăţile personale.

În procesul verbal de percheziţie domiciliară se precizează că  “nu au fost identificate bunuri, înscrisuri sau valori care să prezinte interes pentru cauză, interzise la deţinere şi circulaţie”.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările