VIDEO Reîntâlnirea emoţionantă dintre căţeluşa Arya şi stăpânul său, după aproape trei săptămâni de la dispariţie

VIDEO Reîntâlnirea emoţionantă dintre căţeluşa Arya şi stăpânul său, după aproape trei săptămâni de la dispariţie

Arya a fost găsită în Alba, în zona oraşului Aiud

Căţeluşa Arya, pierdută în urmă cu aproape trei săptămâni, s-a reîntâlnit luni, 7 septembrie, cu stăpânul său. Câinele a fost găsit şi prins în urma unei operaţiuni impresionante la care au participat zeci de persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

După zile întregi de căutări şi o mobilizare impresionantă din partea mai multor iubitori de animale din Alba şi din alte judeţe, aventura căţeluşei Arya, o femelă de lup cehoslovac, a ajuns la final. Duminică după-amiază, aceasta a fost găsită şi prinsă într-o pădure de lângă municipiul Aiud.
 
Luni, Arya s-a reîntâlnit cu stăpânul ei, Alex Munteanu din Oradea
 
Arya s-a pierdut în 19 august în timp ce tranzita oraşul Teiuş. La o oprire pe traseu, câinele a sărit din cuşca amenajată în remorca ataşată automobilului cu intenţia de a urca în faţă, lângă stăpân. Tânărul a plecat şi nu şi-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat decât după mulţi kilometri, neştiind clar nici în care punct al traseului a dispărut câinele.
 
 
Ulterior, câinele a fost văzut pe raza oraşului Teiuş. În urmă cu aproximativ o săptămână, voluntarii care s-au implicat în căutarea Aryei au prins un alt exemplar de lup cehoslovac, la Piteşti, despre care s-a crezut că este căţeluşa căutată. Stăpânul şi-a dat seama că nu este Arya abia când a ajuns acasă la Oradea, în condiţiile în care cipul nu a putut fi verificat, fiind vorba de o femelă ce aparţinea unei familii din Argeş. 
 
Căutările au fost reluate, iar la puţin scurt oamenii au transmis că au văzut un câine care semăna cu Arya în apropierea Aiudului. Zeci de persoane din zonă s-au implicat în operaţiunea impresionantă de căutare, fiind transmise regulat informaţii şi fotografii cu privire la câine.
   


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările