Vicepreşedinte PNL Alba: ”La Alba Iulia, deciza corectă este să intrăm în opoziţie la actuala administraţie USR PSD”

Vicepreşedinte PNL Alba: ”La Alba Iulia, deciza corectă este să intrăm în opoziţie la actuala administraţie USR PSD”

Deputatul PNL Florin Roman

PNL ar putea putea intra în opoziţie la Alba Iulia, un fief tradiţional al liberalilor în Transilvania. Anunşul a fost făcut de vicepreşedintele organizaţiei, Florin Roman.

Ştiri pe aceeaşi temă

”La Alba Iulia, decizia corectă pentru PNL este să intram în opoziţie, cu cei 9 consilieri locali! Nu putem sta la masă cu trădătorii, cu cei care au susţinut realizarea unor proiecte fantasmagorice! În altă ordine de idei, nu pot fi de acord cu o alianţă cu PSD. Ştiţi părerea mea despre ei!
 
Trebuie sa luptăm în Consilul local pentru susţinerea proiectelor albaiulienilor care ne-au votat şi ale PNL, să fim opoziţia la actuala administraţie, care se configurează între USR şi PSD!”, a scris deputatul Florin Roman pe Facebook. 
 
PNL Alba a pierdut, surprinzător, alegerile locale pentru Primăria Alba Iulial. Liberalii au cel mai mare scor la Consiliul local, dar procentul nu îi ajută să obţină majoritate decât într-o alianţă cu PSD sau cu USR PLUS. PNL are nouă consilieri, USR PLUS a obţinut opt mandate, PSD trei mandate, iar un loc va fi ocupat de un consilier independent.

Gabriel Pleşa – USR PLUS a obţinut funcţia de primar cu 8.107 voturi (36,8%), iar Voicu Paul - PNL a avut 7.428 voturi (33,72%). La nivel de partide, PNL a adunat 7.393 voturi, iar USR - 5.751 voturi. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările