Un tânăr a găsit un portmoneu cu bani şi acte pe stradă. Ce a făcut cu acestea, fără să stea pe gânduri

Un tânăr a găsit un portmoneu cu bani şi acte pe stradă. Ce a făcut cu acestea, fără să stea pe gânduri

Tânărul a predat portmoneul la Poliţie

Un tânăr din Alba Iulia a găsit pe stradă un portmoneu cu bani şi acte. Nu a stat pe gânduri şi a mers la Poliţie pentru a fi găsit proprietarul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează lui Uţă Raul Bogdan felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă.
 
Potrivit IPJ Alba, la data de 2 martie 2021, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat domnul Uţă Raul Bogdan, de 27 de ani, din Alba Iulia, care a predat un portmoneu în care se afla suma de 1.331 lei, carduri şi documente. 
 
Tânărul a declarat că a găsit portmoneul pe partea carosabilă, în zona unei intersecţii din cartierul Ampoi al municipiului Alba Iulia.
 
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care pierduse portmoneul, un tânăr din Câmpeni, căruia urmează să îi fie restituit.
 
Poliţiştii îi adresează, în mod public, felicitări domnului Uţă Raul Bogdan, care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit.
 

Vă mai recomandăm să citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările