Un elev din Republica Moldova, testat pozitiv cu COVID-19, a ”trimis” în online o clasă de liceu din Cugir

Un elev din Republica Moldova, testat pozitiv cu COVID-19, a ”trimis” în online o clasă de liceu din Cugir

Foto Pixabay

Un elev înscris în clasa a XII-a la un liceu din oraşul Cugir a fost testat pozitiv, după ce a prezentat simptome de COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul este din Republica Moldova şi este vaccinat cu AstraZeneca în iulie.
 
Ancheta epidemiologică a stabilit că locul de infectare este localitatea Bălţi, din Republica Moldova, de unde provine elevul.
 
Deoarece el a avut contact în prima zi de şcoală cu colegii săi, întreaga clasă a intrat în sistem online pentru următoarele două săptămâni.
 
Şi la un liceu din Blaj a fost confirmat miercuri un caz de COVID - 19, la un elev de clasa a IX-a. Şi colegii acestuia nu vor mai veni fizic la cursuri, care vor avea loc tot online. 

În Alba au fost confirmate 40 de cazuri COVID noi în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), joi, 16 septembrie. Cu o zi în urmă erau 66 de cazuri noi.

Incidenţa cazurilor COVID la 14 zile în judeţul Alba este de 0,76 (anterior 0,69). De la începutul pandemiei, au fost 21.951 cazuri confirmate, 20.717 persoane vindecate, 679 decese. Miercuri, în Alba au fost prelucrate în total 546 de probe (191 la DSP şi 355 la SJU).

A fost înregistrat un nou deces. Este vorba despre o femeie de 78 de ani (Săsciori), nevaccinată, care avea şi alte afecţiuni.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările