Tâlhărit de două ori în aceeaşi zi. Păţania unui bărbat din Cugir care a fost agresat de alte trei persoane

Tâlhărit de două ori în aceeaşi zi. Păţania unui bărbat din Cugir care a fost agresat de alte trei persoane

Foto: arhiva Adevarul

Poliţiştii din Cugir au reţinut un minor şi doi bărbaţi care sunt bănuiţi de tâlhărie. Lunea trecută, ar fi profitat de starea de ebrietate a unui bărbat şi i-ar fi sustras, prin violenţă telefonul, cardul, un încărcător şi ţigările.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 noiembrie 2019, poliţişti de investigaţii criminale din Cugir au obţinut informaţii în legătură cu o posibilă faptă de tâlhărie a cărei victimă a fost un bărbat de 43 de ani, din oraş. 
 
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în seara zilei de 4 noiembrie 2019, în timp ce se afla pe strada Victoriei din Cugir, victima a fost abordată de către un minor de 14 ani, care, profitând de starea de ebrietate a acesteia, ar fi agresat-o şi i-ar fi sustras telefonul mobil, un încărcător şi cardul bancar.
 
Ulterior, după câteva minute, bărbatul ar fi fost abordat de alţi doi bărbaţi, de 35 şi 50 de ani, care i-ar fi cerut ţigări, iar pentru că au fost refuzaţi aceştia l-ar fi agresat şi i-ar fi sustras un pachet de ţigări pe care-l avea asupra sa. 
 
Fapta nu a fost reclamată de păgubit la poliţie, însă poliţiştii au intrat pe fir după ce victima s-a plâns în legătură cu cele întâmplate unui prieten. 
 
Faţă de minor, care nu este la prima faptă de acest gen şi faţă de cei doi bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 6 noiembrie, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: