Site-ul Primăriei Poşaga din Alba, atacat de hackeri iranieni

Site-ul Primăriei Poşaga din Alba, atacat de hackeri iranieni

Imaginea afişată de site-ul comunei Poşaga

Site-ul Primăriei comunei Poşaga, o localitate mică din Apuseni, este ultima victimă a hackerilor iranieni - ”Iran Cyber Digital Security Group”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cine vrea să acceseze pagina de internet a comunei pentru a obţine informaţii este întămpinat de un ecran negru cu înscrisuri în limba engleză, acompaniat de muzică în limba arabă. Atacatorii se intitulează ”Iran Cyber Digital Security Group”, respectiv r4j4z – iranian attacker.
 
Primarul comunei Poşaga, Ionel Bulgăr, nu ştia ieri despre această situaţie. ”Cum să nu meargă site-ul. Numai ce am plătit o mie şi ceva de lei ca să îl facă. O să mă interesez la primărie să văd care este situaţia”, a spus primarul Bulgăr. 
 
Comuna Poşaga este situată în Depresiunea Sălciua, pe pantele de nord ale Munţilor Trascău şi cele de est ale Muntelui Mare, la confluenţa râului Poşaga cu Arieşul. Populaţia comunei se ridică la circa 1.000 de locuitori, în scădere accentuată faţă de situaţia de acum 20 de ani.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările