Procurorul Eugen Fulop, delegat pe 6 luni la conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

Procurorul Eugen Fulop, delegat pe 6 luni la conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

Foto: arhivă Adevărul

După două refuzuri, Secţia de procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis delegarea, pe o perioadă de maxim 6 luni, a lui Eugen Fulop în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hotărârea a fost luată în cadrul şedinţei desfăşurată marţi, 21 ianaurie 2019.
 
”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, începând cu data de 22.01.2020, a domnului procuror Fulop Eugen, delegat în funcţia procuror general adjunct la această unitate de parchet, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării în funcţia de procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a domnului procuror Fulop Eugen, începând cu data de 22.01.2020”, se precizează în conţinutul deciziei de la CSM.
 
Anterior, Secţia de procurori a refuzat delegarea pe post a fostului procuror general Ilie Nariţa, precum şi a procurorului general adjunct, Mihaela Chicea.
 
În continuare, procurorii din CSM vor trebui să delege o altă persoană pe funcţia de procuror general adjunct, eliberată de Eugen Fulop prin avansarea pe postul principal de conducere din cadrul instituţiei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: