Fişe medicale false pentru permise de conducere. Percheziţii în Alba şi Cluj. 10 persoane vizate de anchetă

Fişe medicale false pentru permise de conducere. Percheziţii în Alba şi Cluj. 10 persoane vizate de anchetă

Foto Adevărul

Poliţiştii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 10 percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de fals şi uz de fals. S-ar fi folosit de fişe medicale false, pentru a-şi preschimba permisele de conducere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 mai 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 10 percheziţii din care 9 în judeţul Alba şi una în judeţul Cluj, la domiciliile unor persoane bănuite de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.
 
Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că, în perioada ianuarie – mai 2021, persoanele vizate de anchetă s-ar fi folosit de fişe medicale false pentru a obţine preschimbarea permiselor de conducere auto, în vederea obţinerii unei noi valabilităţi administrative.
 
Zece persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri.
 
La percheziţii, alături de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice participă poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările