Compania Solina Romania anunţă primele măsuri pentru reluarea activităţii după incendiul care a distrus fabrica de condimente din Alba Iulia

Compania Solina Romania anunţă primele măsuri pentru reluarea activităţii după incendiul care a distrus fabrica de condimente din Alba Iulia

Fabrica din Alba Iulia a fost distrusă în incendiu

Compania Solina Romania a anunţat, la cinci zile de la incendiul ce a distrus fabrica de condimente de la Alba Iulia, implementarea primelor acţiunil de reluare a activităţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unei comunicări a mangementului companiei s-au făcut demersuri pentru închirierea unui spaţiu de depozitare în municipiul Alba Iulia şi s-a reluat activităţile de reaprovizionare şi depozitare. Producţia va fi transferată parţial către locaţii din Franţa şi Belgia şi, concomitent, sunt analizate alternative la nivel local. Conducătorii grupului francez Solina au confirmat demararea activităţilor de reconstrucţie a fabricii la Alba Iulia, în cel mai scurt timp, pe acelaşi amplasament.
 
Fabrica de condimente Solina din Alba Iulia a fost distrusă într-un incendiu puternic izbucnit pe 2 februarie, care a fost stins după patru zile de eforturi susţinute ale pompierilor.
   
„Echipa de management Solina Romania, împreună cu managementul grupului francez Solina, a demarat acţiuni care au ca şi obiectiv principal reluarea activităţilor de vânzare, producţie şi logistice ale companiei. Miercuri, 6 februarie, Solina a concretizat închirierea unui spaţiu pentru depozitare, adecvat specificului companiei, localizat în Alba Iulia, activităţile de reaprovizionare şi depozitare propriu-zise fiind deja reluate.
 
În ceea ce priveşte activitatea de producţie, aceasta va fi transferată parţial către alte locaţii din cadrul Grupului (fabrici din Franţa şi Belgia), fiind susţinută atât de către colegii din respectivele locaţii, cât şi de către echipe de specialişti din România. Principalele funcţiuni implicate în acest sens vor fi Producţia, R&D (Cercetare / Dezvoltare) şi Calitatea. În paralel, sunt analizate alternative pentru demararea activităţii de producţie la nivel local, cu scopul precis de a deservi în continuare portofoliul de clienţi, în cele mai bune condiţii.
 
 
Conţinutul bazelor de date ale companiei a fost recuperat cu succes, acest aspect facilitând reluarea activităţilor administrative, de producţie şi depozitare. Astfel, începând de luni, 11 februarie, vom fi în măsura de a confirma clienţilor noştri datele de producţie şi de livrare ale comenzilor.
 
Conducătorii grupului francez Solina au confirmat demararea activităţilor de reconstrucţie a fabricii la Alba Iulia, în cel mai scurt timp, pe acelaşi amplasament. Referitor la asumarea responsabilităţii companiei faţă de angajaţi, întregii echipe Solina Romania i s-a oferit siguranţa locului de muncă şi perspectiva viitorului.
 
 
Echipa Solina Romania doreşte să mulţumească pe această cale tuturor partenerilor, autorităţilor, colegilor din cadrul Grupului, comunităţii de afaceri şi comunităţii locale, pentru înţelegerea situaţiei actuale, sprijinul şi solidaritatea de care au dat dovadă de-a lungul acestor zile”, susţine Ciprian Grădinariu, Country Manager Solina România.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările