Vă prezentăm în continuare, alături de partenerii de la Snagov Club (una dintre cele mai populare locaţii de relaxare şi răsfăţ din apropierea Bucureştiului, care anul acesta împlineşte zece ani de la deschidere), o serie de recomandări pe care le puteţi lua în considerare atunci când planificaţi un sejur.

  1. Sunteţi pasionat de sporturile de apă?
    Evident, prima recomandare va fi să alegeţi o destinaţie ce vă oferă posibilitatea să le practicaţi – dar asta era de la sine înţeles. Dar atunci când Litoralul este prea departe, iar timpul prea scurt, puteţi lua în considerare o locaţie aflată în apropierea Bucureştiului. Atât de aproape încât în maxim 30 minute puteţi fi deja acolo. La Snagov Club 5* vă veţi bucura de piscine (interioară şi exterioară), dar şi de numeroasele sporturi disponibile în zona lacului Snagov: de la pescuit şi mers cu barca până la kayaking şi wakeboarding, veţi regăsi aici un paradis pentru iubitorii sporturilor pe apă.
 
 
  1. Sunteţi iubitor de plimbări în natură?

Plimbările cu bicicleta în pădurea Snagov, rezervaţie naturală şi arie protejată, vă vor scoate în cale o mulţime de flori şi fructe ale zonei, precum crinul de pădure, lăcrimioara, fragii de pădure, mărgeluşe sau brebenei. Aerul curat, briza apei şi parfumul răcoros de conifere vor completa un sejur plin de frumuseţe.

  1. Familist convins?

Deopotrivă cei mici şi cei mari se vor bucura de facilităţile disponibile la Snagov Club 5*: de la piscinele de care aminteam şi sala de fitness până la terenul de minigolf şi disponibilitatea pentru numeroase sporturi destinate micuţilor aventurieri, o mulţime de momente excelente pentru energia copiilor, care va fi ulterior răsplătită cu mese copioase la restaurantele din cadrul complexului şi odihnă fără griji în spaţioasele camere dotate la standarde de 5 stele.

  1. Pasionat de gastronomie?

În cadrul restaurantelor Snagov Club veţi regăsi o atent selecţionată listă de bucate rafinate şi sofisticate sau mâncăruri tradiţionale care pun în valoare savoarea ingredientelor mereu proaspete. Alegeţi  între eleganţa clasică şi vederea sclipitoare a lacului din Salonul Veneţian, luminozitatea şi panorama spre grădină şi apă a Pavilionului de pe Lac, discreţia teraselor, briza pontonului sau ambianţa parfumată a Grădinii Versailles. Momentele culinare de excepţie vor fi completate de o listă excepţională de vinuri de calitate, autohtone şi de import.

  1. Căutaţi o locaţie perfectă pentru orice fel de evenimente coporate sau team-building?

Varietatea şi flexibilitatea spaţiilor disponibile la Snagov Club, precum şi experienţa vastă a personalului nostru, permit desfăşurarea oricărui tip de eveniment corporate sau oricarui team-building. Graţie dotărilor tehnice independente, restaurantele, Pavilionul, grădina şi piscina-bar pot funcţiona în egală măsură împreună sau independent, în funcţie de numărul de persoane, tipul evenimentului şi natura acestuia. 

Aşadar, care dintre aceste tipologii vi se potriveşte cel mai bine? Vă aşeptăm la Snagov Club 5* (Snagov, Strada Aleea Nufarului nr. 1B – detalii la 0372746862 sau pe reservations@snagovclub.ro) pentru a vă bucura de toate aceste facilităţi.