Impactul semnificativ al lunii pline asupra fiecărei zodii, explicat de astrologul Maria Sârbu

Impactul semnificativ al
lunii pline asupra fiecărei zodii, explicat de astrologul Maria Sârbu

Maria Sârbu explică pe înţelesul tuturor cum a afectat Luna plină din 10 martie fiecare zodie în parte FOTO Sever Gheorghe

Luna plină din 10 martie a venit cu o energie aparte, având legatură cu decizii şi fapte petrecute în primavara lui 2017 în viaţa fiecăruia. Mesajul este acela de a termina cu grijile exagerate, cu fricile şi cu perfecţionismul dus la extrem. În paralel, luna plină ne îndeamnă să nu mai tragem de timp, să nu ne mai minimizăm sau să ne simţim excluşi, spune astrologul Maria Sârbu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec

Încearcă să trăieşti în prezent, schimbă rutina şi renunţă la frici şi griji nejustificate. Regândeşte-ţi viitorul în mod autentic, dar fără să te rupi de realitate. Calmul din tine va fi capitalul tău de încredere şi de energie, lipsa lui se poate datora acelei frici paralizante de care trebuie să înveţi să te desprinzi.

Taur

Profesia ta are alte coordonate decât confortul în care te-ai obişnuit. Pare că prietenii te încurcă, dar acest lucru este dat de precauţiile pe care ţi le stabileşti în raport cu ei. Atenţie la energiile negative dintre voi. Ai în plan un viitor mai bun, dar este important să realizezi că şi metodele prin care să-l obţii trebuie să cunoască o înnoire. Nu poţi face lucruri noi cu metode şi comportamente vechi. Ţine în frâu grijile copilului interior şi lasă adultul să preia comanda.

Gemeni

Mentalitatea ta actuală este un pic greşită. Păstrează-ţi creativitatea şi adaugă mai multă dorinţă de succes, asta te va ajuta să evoluezi şi să dezvolţi ceea ce îţi doreşti. Altfel, imaginea ta poate suferi şi poţi fi vazut ca un rebel nepotrivit contextelor sociale pe care ţi le doreşti. Termină cu fricile şi cu grijile nejustificate atunci când vine vorba de membrii familiei.

Rac

Lucrează pe partea spirituală, încearcă să aduni mai multe informaţii, dezvoltă acest aspect al vieţii tale. Termină cu criticile şi învaţă să crezi, să ai încredere, să visezi, dar, mai ales, sa acţionezi în aceste scopuri.

Leu

Comunicarea în cuplu şi modul tău de abordare în parteneriate cer o schimbare rapidă. Ai nevoie de o metamorfoză totală a personalităţii la nivel esenţial. Renunţă la grijile financiare şi reconectează-te cu propriul spirit şi propria conştiinţă. Învaţă să te relaxezi.

Fecioară

Termină cu îndoielile şi confirmă-te, apreciază-te, validează-te. Ai nevoie de un restart general de personalitate şi de noi parteneriate. Modul de gândire de zi cu zi cere şi el modificări. Renunţă la dorinţa de a fi unic, reintră în turmă şi fă echipă cu cei potriviţi ţie, nu te rupe de mentalul colectiv.

Balanţă

Dacă vrei să fii puternic, ai nevoie să fii mai excentric. Elimină grijile profund înrădăcinate în subconştient şi construieşte-ţi o nouă rutină. Modestia îţi este autodepreciativă sau ai un program autodistructiv, la nivel de sănătate sau ca stare a bucuriei de a trăi. Schimbă ceva, lucrează cu tine!

Scorpion

Încurcăturile în familie te împiedică să dobândeşti ceea ce îţi doreşti, dar mai ales modul în care eşti văzut în familie sau lipsa de înţelegere cu cei dragi. Termină cu precauţiile exagerate dacă nu vrei să limitezi oportunităţile din viitor şi caută să fii puternic prin ce simţi şi prin intuiţie. De acolo îţi vor veni reuşitele.

Săgetător

Ciudat mod de comunicare sau de expunere ai avut în ultima perioadă, probabil că ai nevoie de mai multă afecţiune şi de a-ţi încărca bateriile cu energia confortului familiei. Pentru reuşitele tale este recomandat să stopezi grijile profesionale şi/sau sociale şi să cauţi să stai mai mult cu cei dragi. Privind în societate, te poti descuraja. Pe când, alături de cei dragi, vei primi aprecierea necesară pentru a putea continua drumurile grele.

Capricorn

Duşmanul cel mai mare al succesului este îndoiala. Lupta ta cea mai mare este aceea de a învăţa să depăşeşti precauţiile cu puţin mai multă încredere. Modul în care abordezi situaţiile financiare se cere scimbat, ai nevoie de flexibilitate financiară şi pentru asta trebuie să faci unele vânzări sau contracte.

Vărsător

Uneori adopţi un tip de comportament autodistructiv. Luna plină îţi reaminteşte să iei o pauză de la autoanaliză şi să fii mai concret şi mai intuitiv. Fă ceva, fii motivat şi renunţă la grijile nejustificate. Ascunse bine în subconştient, acele griji care te fac să visezi urât vor ieşi acum la suprafaţă, iar dacă vrei cu adevarat să găseşti soluţiile şi să nu te mai învinovăţeşti, caută în adâncul tău soluţiile esenţiale.

Peşti

Ai nevoie de curajul şi rezistenţa de a şti să te lupţi şi de a renunţa la grijile din cuplu. De fapt, ideile încâlcite şi confuze te încurcă în sinea ta şi ai nevoie să-ţi limpezeşti mintea şi să te clarifici. Dar mai mult decat orice, ai nevoie de linişte în relaţia cu tine însuţi. Fă pace şi în exterior, dar mai ales fă pace în interiorul tău.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările