Horoscop săptămânal 30 august - 5 septembrie. Racii vor întâmpina probleme în susţinerea unui ritm alert de muncă

Horoscop săptămânal 30 august - 5 septembrie. Racii vor întâmpina probleme în susţinerea unui ritm alert de muncă

Foto Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 30 august - 5 septembrie 2021 vine cu previziuni astrale complete pentru toate zodiilei. Horoscopul săptămânii 30 august - 5 septembrie 2021 vă spune dacă veţi avea succes în carieră, ce vă aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine veţi sta cu banii şi mai ales cu dragostea. Horoscopul săptămânal indică nevoia unei pauze din partea Racilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop săptămânal Berbec: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Agitaţia vă dă de furcă. Aveţi impresia că pentru orice hârtie, cât de nesemnificativă sau pentru orice informaţie, e nevoie de efort suplimentar raportat la alte persoane care vin cu aceleaşi solicitări şi rezolvă mai rapid sarcinile respective. Vă simţiţi frustraţi, traşi în mai multe direcţii simultan şi nu aveţi claritate pentru a vă organiza de aşa manieră încât să rezolvaţi mai multe lucruri dintr-un singur drum. Vorbiţi mult la telefon, faceţi drumuri iar la sfârşit de zi ajungeţi să funcţionaţi pe rezerve de energie şi mai mult din inerţie. Vi se impun noi reguli de către persoane din exteriorul familiei, fie de către şefi, fie de către cei cu care aveţi în comun bani sau moşteniri, iar asta duce la alte discuţii şi ajustări pe care nu le-aţi luat în calcul. Este momentul când e bine să realizaţi că trebuie să reduceţi presiunea, să o luaţi mai încet şi să schimbaţi perspectiva personală. Nu vă aşteptaţi ca ceilalţi să vă sprijine pentru că acum fiecare pare să aibă parte de confuzia sa.

Horoscop săptămânal Taur: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Aveţi ocazia să faceţi un pas mare înainte dar vi se cere multă agilitate, rapiditate. Nu aveţi timp să vă destăinuiţi planurile, e moment de acţiune sub impuls şi să fiţi pregătit ca atunci când vine momentul să ştiţi că nu mai e nevoie să cereţi informaţii sau sfaturi, ci doar să faceţi o mişcare. Ritmul impus e intens şi planul mental la un moment vă poate juca feste datorită preaplinului şi tensiunii. Pe acest fond vă poate scădea şi imunitatea, vă treziţi că răciţi acum, vara şi asta nu va face decât să vă încetinească sau să vă oprească din ascensiunea vizată. Trebuie să vă oferiţi timp să vă reîncărcaţi bateriile, de preferat în cămin sau prin oamenii dragi indiferent că în ziua respectivă aţi avut parte de succes sau eşec. Fiţi activistul propriilor planuri, depuneţi eforturi spre a le materializa dar să puneţi mereu în balanţă costul. Nu e cazul să pierdeţi partenerul sau relaţii de colaborare care au fost şi sunt fructuaose doar pentru că voi aveţi ambiţii sau idei despre cum ar trebui să avansaţi.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

 

Nivelul energetic este destul de redus şi sunteţi nevoit să adaptaţi modul de îndeplinire al sarcinilor curente la propriile capacităţi. Simţiţi că nu aveţi chef de anumite responsabilităţi şi în aceste situaţii respectivele activităţi ori vă ocupă mai mult timp, ori căutaţi să le amânaţi dar de fapt pierdeţi timp făcând strategii despre cum să le evitaţi. Aruncaţi un ochi în jurul vostru mai ales în mediul profesional unde se pot ivi confruntări pentru putere în care să fiţi implicat cu sau fără voie. Toată agitaţia poate fi caracterizată de momente de stop şi de restart şi e bine să vă găsiţi un ritm în care să puteţi gestiona aceste praguri întrucât pot apărea consecinţe pe plan fizic în sensul că vă simţiţi rău fără să aveţi cauze sau afecţiuni concrete. Este valabilă însă şi reciprocitatea în ideea că vă ajută să apelaţi la cheltuieli pentru transformări fizice, la coafor sau la masaj sau diferite terapii pentru corpul fizic.

Horoscop săptămânal Rac: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Pendulaţi între a înainta în ritmul autoimpus şi a avea răbdare să faceţi lucrurile după ritmul şi legile impuse din exterior, fie de autorităţi ale statului, fie de persoane asupra cărora nu aveţi nici un control. Dacă nu vă enervaţi şi nu acţionaţi după primul impuls de a stârni conflicte puteţi găsi modalităţile constructive de a folosi timpii de aşteptare şi chiar să deveniţi mai productiv decât v-aţi fi propus după estimările iniţiale. Sunt favorizate procedurile de îngrijire personală, să vă acordaţi atenţie mai multă propriei persoane, indiferent că vă ocupaţi de simptome pe care le-aţi neglijat sau pur şi simplu optaţi pentru meniuri mai sănătoase. Este cazul să daţi bani pentru voi să vă sporiţi confortul fizic şi eventual să planificaţi ritualuri comune cu grupul de prieteni intimi, cum ar fi o petrecere tematică în cadrul căreia să vă relaxaţi complet. Nivelul energetic are fluctuaţii şi nu puteţi susţine un ritm alert de muncă.

Citeşte horoscopul săptămânal complet pentru 30 august - 5 septembrie pe Click.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările