Halep: „Îmi doresc mult o familie, o să mă dedic copiilor mei“ VIDEO

Halep: „Îmi
doresc mult o familie, o să mă dedic copiilor mei“ VIDEO

Simona Halep

Simona Halep, cel mai iubit şi admirat roman al momentului, vorbeşte în prima conferinţă de presă digitală din România despre viaţa de familie şi ce va face după ce se va retrage din tenis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nouă instagrammeri aleşi de Zaga Brand PR i-au adresat întrebări Simonei Halep, câştigătoarea de la Wimbledon şi cel mai iubit şi admirat roman al momentului, într-o conferinţă inedită, realizată în mişcare, pe platforma autobuzului supraetajat care o ducea pe Halep în Piaţa Ovidiu, la întalnirea cu cei peste 10.000 de constanţeni. Printre mărturisirile facute microinfluencerilor, Simona Halep a povestit cât timp petrece pe Instagram, ce va face când se va retrage din tenis, cum îşi imaginează nunta de vis  sau cum arată vacanţa ideală pentru ea.

Întrebată de nuntă, Simona a răspusn: „N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii. Aş vrea să fie în România, nu ştiu dacă la mare sau în alt oraş“.

Simona le-a povestit instrgrammerilor că-şi doreşte mult o familie, iar atunci când se va retrage îşi va dedica în totalitate timpul copiilor. „Sper să am copii şi să pot facea cest lucru. Sper să facă sport. Dacă nu, o să-i susţin în totalitate în ceea ce vor ei să facă“, a spus jucătoarea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: