Elon Musk îl asigură pe temerarul francez Philippe Croizon, care are mâinile şi picioarele amputate, că va zbura cu Starship

Elon Musk îl asigură pe temerarul francez Philippe Croizon, care are mâinile şi picioarele amputate, că va zbura cu Starship

FOTO Twitter

Elon Musk, fondatorul companiei de explorare spaţială SpaceX şi CEO al companiei Tesla l-a asigurat pe temerarul francez Philippe Croizon, care are şi mâinile şi picioarele amputate, că va zbura într-o bună zi cu nava spaţială Starship, relatează Huffington Post.

Ştiri pe aceeaşi temă

Croizon, născut în 1968, are cvadruplă amputaţie ca urmare a unui grav accident suferit în 1994. În septembrie 2010, când avea 42 de ani, el a traversat înot Canalul Mânecii, iar în 2017 a participat la Raliul Dakar.

Vineri, francezul a anunţat pe Twitter că dacă până la Crăciun va atinge pragul de 50.000 de abonaţi îl va aborda pe Elon Musk pentru a-i cere să-l ducă în spaţiu. În mai puţin de o oră, pragul era atins.

“Sunteţi prea puternici, Twitter”, a reacţionat imediat Philippe Croizon.

O oră mai târziu, el i-a trimis următorul mesaj lui Elon Musk: “Hello, Elon Musk. Sunt un celebru aventurier francez fără braţe sau picioare. Trimite-mă în spaţiu ca să arăt încă o dată că orice este posibil!”.

Răspunsul lui Musk nu a întârziat să apară: “Într-o zi vă vom face să zburaţi cu Starship”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările