Cum a fost decorat de Crăciun Palatul Buckingham, reşedinţa Reginei Elisabeta VIDEO

Cum a fost decorat de Crăciun Palatul Buckingham, reşedinţa Reginei Elisabeta VIDEO

Regina Elisabeta FOTO Guliver/Getty Images

Palatul Buckingham, reşedinţa Reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii (92 de ani), a fost decorat pentru perioada festivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Palatul Buckingham, din Londra, a fost decorat de Crăciun. În fiecare an, trei brazi sunt instalaţi în Marble Hall din palat, iar decoraţiunile de anul acesta pot fi admirate într-un video postat de Casa Regală pe Twitter. 
 
Astfel, cei trei brazi au fost împodobiţi cu ornamente elegante în formă de coroană şi de caleaşcă, dar şi mai multe fundiţe din catifea roşie. 
 
Şi scările au fost, la rândul lor, decorate cu crengi de brad şi globuri multicolore. 
 
„Brazii de Crăciun au sosit la Palatul Buckingham! Iată cum se transformă Marble Hall pentru sezonul festiv“, a fost mesajul care a însoţit filmuleţul. 
Potrivit tradiţiei, membrii familiei regale britanice îşi petrec sărbătorile de iarnă la Sandringham, proprietatea Reginei aflată la 160 de kilometri nord de Londra, în prezenţa Înălţimii Sale şi a Prinţului consort. 
 
Ducii de Cambridge îşi vor petrece şi anul acesta Sărbătorile de Iarnă alături de Ducii de Sussex, la Sandringham, în ciuda zvonurilor potrivit cărora cele două cupluri nu s-ar înţelege foarte bine. Se pare că ideea i-a aparţinut chiar suveranei, într-o încercare de a potoli speculaţiile privind disputa dintre ducese. 
 

FOTO Guliver/Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: