Cine face sex de la prima întâlnire

Cine face sex de la prima întâlnire

Dispuşi să meargă ''până la capăt''

Cât de departe aţi merge de la prima întâlnire? Peste 10.000 de utilizatori ai unui site de întâlniri din Marea Britanie au răspuns la această întrebare în cadrul unui studiu, iar rezultatele au fost destul de surprinzătoare.

Astfel, majoritatea femeilor mai corpolente şi a bărbaţilor căsătoriţi au spus fără să stea pe gânduri că ar merge până la capăt. Cercetarea, realizată de site-ul FreeDating.co.uk, a arătat că, pe măsură ce femeile au o silue­tă mai puţin de invidiat, pe atât sunt mai dispuse să facă sex de la prima întâlnire. Acelaşi lucru nu este valabil însă şi în cazul bărbaţilor. Mai ales cei care au un corp atletic au declarat că sunt dispuşi să meargă până la capăt de la prima întâlnire. La fel se întâmplă şi în cazul bărbaţilor căsătoriţi.

Studiul a analizat şi alte caracteristici ale respondenţilor şi au clasificat dorinţa lor de a face sex de la prima întâlnire şi în funcţie de acestea. De exemplu, femeile cele interesate de maşini au răspuns de asemenea afirmativ la întrebarea din chestionar. Cele cu un grad mai înalt de educaţie au spus „pas", în timp ce pentru bărbaţi lucrurile stau total invers. 


citeste totul despre: