Adevăruri despre zodia Rac. Sunt singurii care văd cu ochii inimii ceea ce alţii vad cu ochii minţii

Adevăruri despre zodia Rac. Sunt singurii care văd cu ochii inimii ceea ce alţii vad cu ochii minţii

Adevăruri despre zodia Rac

Se spune ca zodia Rac este una cu adevarat specială, iar cei care au un astfel de nativ în vieţile lor ar trebui sa se considere norocoşi.

Adevăruri despre zodia Rac

 
Trebuie sa ştii însa ca firea lor este extrem de schimbatoare, de accea calităţile lor pot aluneca rapid în defecte, fapt pentru care e bine sa il tratezi cu respect şi sa nu îl şicanezi din orice motiv. 
 

Calitaţi deosebite ale zodiei Rac:

 
Partenerul Rac este cel pe care poţi conta oricând şi cel care se străduieşte sa-ţi asigure confortul de care ai nevoie.
 
Reuşeşte sa vadă cu ochii inimii ceea ce alţii vad cu ochii minţii, un lucru foarte rar întâlnit. Doar Fecioarele mai au aceasta abilitate, sa-i zicem extrasenzorială.
 
Spontaneitatea lui este esenţiala in situaţii încurcate. Daca nu ai idee cum sa ieşi dintr-un bucluc, apelează la ingeniozitatea acestei zodii de apa.
 
Fiinţe extrem de protective, care caută să joace mereu rolul de mamă pentru cei din jur, Racii cauta relaţiile convenţionale, lipsite de focuri de artificii, deci sigure.
 
Racul face conexiuni mentale impresionante si trage concluzii fără a trece faptele prin prisma unei raţiuni implacabile.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: