Hairstylist-ul Cristi Pascu: „Tunsorile scurte şi agresive sunt noul trend pentru 2016“

Hairstylist-ul Cristi Pascu: „Tunsorile scurte şi agresive sunt noul trend pentru 2016“

FOTO Salon International

Cunoscutul hairstylist roman, Cristi Pascu, a fost invitat special la Salonul International 2015 de la Londra, cel mai mare eveniment dedicat stiliştilor profesionişti, unde au fost trasate şi anunţate principalele tendinţe în coafura pentru anul 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

După cele văzute la Londra, hairstylist-ul Cristi Pascu consideră că anul viitor vor fi la moda, în cazul femeilor, frizurile ieşite din tipare, geometrice, chiar masculine, iar cele în voga anul acesta, precum bobul texturizat, vor ieşi din trend.

“Încă o dată, Londra confirmă statului ei de avanpost în lumea hairstyliştilor. La Salon International s-a demonstrat că <sky is the limit> (n.r. - cerul este limita) în materie de tunsoare. Bobul texturizat pe care l-a adoptat o lume întreagă şi care este încă foarte dorit şi în România, nu se regăşeste sub nicio formă în tendinţele pentru anul viitor”, după cum anunţă Cristi Pascu.

Tunsorile clasice vor fi înlocuite în anul 2016 cu frizuri ieşite din tipare, nebuneşti, masculine, în care predomină formele geometrice.

“Părul scurt este obligatoriu în anul 2016, iar tunsorile scurte si agresive, de inspiraţie masculină, sunt noul trend pentru doamnele şi domnişoarele care îşi doresc un look fresh, cool, cu tentă minimalistă, adecvat unei societăţi moderne. Doamnele care nu vor să-şi tundă parul vor putea adopta tunsori cu forme geometrice, tehnică promovată de Vidal Sasoon”, recomandă Cristi Pascu.

Hairstylistul Cristi Pascu. FOTO Zoltan Lorencz

În materie de culoare, blondul gri se menţine în tendinţe şi este completat de nuanţe îndrăzneţe de albastru metalizat, mov sau roşu electric.

“Blondul gri este omniprezent şi în 2016. De la alb platinat până la gri-petrol sau gri-mov, această culoare vine să completeze un look avangardist, care pune în valoare orice femeie. Nu lipsesc nici nuanţele ceva mai nebuneşti precum verde, albastru metalizat, roz, turcoaz, mov, roşu electric sau în toate combinaţiile posibile”, după cum menţionează hairstylistul.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentaţi hairstylişti din România, cu o activitate în domeniu de peste 20 de ani. Este iniţiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din România” şi a inaugurat Academia de Coafura Cristi Pascu,  unde le oferă şansa tinerelor talentaţi să devină hairstylisti profesionişti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările