Cele mai importante sfaturi despre sex transmise femeilor de „Mama masturbării”, o feministă celebră în vârstă de 87 de ani VIDEO

Cele mai importante sfaturi despre sex transmise femeilor de „Mama masturbării”, o feministă celebră în vârstă de 87 de ani VIDEO

Betty Dodson, cunoscută, potrivit publicaţiei „Thrillist”, drept „Mama masturbării”, este un adevărat pionier al sexualităţii şi o feministă cu convingeri puternice. FOTO 365newyorkers.com

„Mama masturbării”, octagenara Betty Dodson, este cunoscută la nivel mondial ca un adevărat guru al plăcerii sexuale. Feminista, care va împlini curând 87 de ani, faimoasă pentru petrecerile cu sex în grup pe care le găzduia în anii ’70, susţine şi astăzi cursuri menite să le ajute pe femei să îşi descopere sexualitatea.

Betty Dodson, cunoscută, potrivit publicaţiei „Thrillist”, drept „Mama masturbării”, este un adevărat pionier al sexualităţii şi o feministă cu convingeri puternice. 

Femeia organizează, chiar şi la 87 de ani, cursuri de cunoaştere a trupului şi sexualităţii pentru femei. O jurnalistă a publicaţiei americane amintite,Charyn Pfeuffer, a luat parte la una din sesiunile practice organizate de aceasta, în timpul unui weekend. Împreună cu alte nouă femei, Charyn Pfeuffer a ajuns în apartamentul lui Dodson din Manhattan, unde experta le-a arătat cum pot atinge, fără greş, orgasmul. „La 87 de ani, încă are orgasm ca o zeiţă”, a spus jurnalista. În urma experienţei, Pfeuffer a realizat o listă cu nouă lucruri pe care le-a învăţat în „călătoria sexualităţii” sale, sfaturi pe care feminista americană şi-ar dori să le înţeleagă toate femeile:
 

Femeia ţine „hamul”

„«Running the fuck» (n.r. conducerea partidei de sex) este o expresie care datează din anii ’70, când Betty găzduia partide de sex în grup în acelaşi spaţiu în care ţinea şi cursul de cunoaştere a trupului şi sexualităţii. Ideea din spatele acestei expresii este ca femeia să preia controlul în timpul partidei de sex şi să facă tot ce simte pentru a avea orgasm. Folosirea vibratoarelor, a lubrifiantelor şi adoptarea poziţiei văcăriţa (n.r. femeia deasupra), prin care ea poate controla adâncimea penetrării, se numără printre cele mai comune practici folosite de reprezentantele sexului frumos în acest caz. 
 

Combinaţia magică pentru orgasm

Cele mai multe dintre femei nu au orgasm doar prin penetrare. De fapt, un procent foarte mic de femei ating plăcerea prin penetrare vaginală doar în poziţia văcăriţei sau doar dacă penisul bărbatului are o anumită mărime. Mai exact, cheia unor orgasme explozive este combinaţia dintre penetrarea vaginală şi stimularea clitoridiană. 
 

Femeile termină mai greu, iar bărbaţii nu termină atât de greu pe cât se laudă

După penetrare, majoritatea bărbaţilor ajunge la orgasm după patru minute sau chiar mai puţin, deşi au impresia că rezistenţa lor este mult mai mare. „Patru minute nu sunt de ajuns nici măcar ca să-mi stârnească interesul”, spune Dodson. Femeile, pe de altă parte, au nevoie de mai mult timp pentru a simţi plăcerea supremă – în jur de 20-30 de minute de stimulare clitoridiană, plus un preludiu destul de intens.
 

Femeile se grăbesc prea mult când vine vorba de sex 

Când vine vorba de sex, este foarte important ca reprezentantele sexului frumos să încetinească ritmul şi să fie prezente. „Bucuraţi-vă de sentimentele plăcute”, sfătuieşte Betty, precizând că atunci când vrea să o lase mai uşor, apelează la fantezii sexuale. „Este bine să îţi imaginezi alţi oameni sau alte scenarii când faci sex, chiar dacă gândurile tale pot fi foarte perverse. Atâta timp cât acesta este lucrul de care ai nevoie pentru a te simţi bine, fă-o”, mai spune aceasta. 
 


Vibratorul, „bagheta” magică

Jucăriile sexuale poate face minuni, dacă sunt folosite corespunzător. Betty Dodson sfătuieşte ca vibratorul să fie mişcat cât mai mult pentru a obţine efectul maxim. „Corpul vrea mişcare. Prea mult presiune într-un singur loc poate amorţi clitorisul”, spune specialista.
 

Prea multe femei mimează orgasmul doar pentru plăcerea bărbaţilor

Cel mai întâlnit motiv care le determină pe femei să mimeze plăcerea în timpul sexului este protejarea egoului bărbatului. Betty susţine că nu merită ca, pentru a-i proteja sentimentele partenerului, să ne mulţumim cu o partidă mediocră de sex. În acest caz, soluţia este o comunicare mai bună în pat. Fie că eşti femeie, fie că eşti bărbat, dacă nu eşti mulţumit de modul în care merg lucrurile în intimitate, trebuie să discuţi cu partenerul tău, care nu îţi poate citi gândurile. Întotdeuna există loc pentru explicaţii şi îmbunătăţire. Nu mimarea orgasmului vă va îmbunătăţi relaţia, ci comunicarea. 
 

Şi femeile au erecţie

„Priveşte atent ce mărime au clitorisul şi labiile tale acum”, îşi îndeamnă Dodson participantele, în timpul unui curs. Clitorisul se măreşte şi devine mult mai sensibil la atingere atunci când este stimulat, având acelaşi număr de terminaţii nervoase ca şi penisul, şi un ţesut erectil asemănător cu cel al organelor masculine. 
 

Niciodată nu este prea târziu pentru primul orgasm

De decenii întregi, Betty Dodson le ajută pe femei să îşi descopere sexualitatea şi, în cazul unora, să ajungă pentru prima oară la orgasm. Acest lucru se poate întâmpla chiar şi după vârsta de 40 de ani, aşa că sfatul expertei este să nu renunţe.
 

Orgasm cu ajutorul pernei

Printre trucurile lui Dodson se numără şi folosirea pernei în timpul sexului. Tehnica funcţionează astfel: plasează o pernă pe podea (trebuie să fie o suprafaţă plată). Desfă picioarele şi încalec-o, cu vibratorul pentru clitoris poziţionat corespunzător. Apoi, mişcă pelvisul până când ajungi la orgasm. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările