Cum alegem vinul pentru masa de Paşti?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Unsplash.com
Foto Unsplash.com

Sărbătorile Pascale se apropie, iar pe lângă mâncărurile tradiţionale şi dulciuri, oamenii sunt interesaţi şi de băuturi. Un pahar de vin poate fi, ocazional, perfect, dar doar dacă ştim să-l alegem.

Vinul alb

Vinul alb se potriveşte preparatelor din carne slabă cum ar fi cea de pui, de curcan sau de peşte. Se îmbină armonios cu deserturile, salatele, pastele, aperitivele, fructele de mare şi cu brânzeturile de tipul Camembert sau feta. Pentru masa de Paşte, nu ezita să aşezi vinul alb lângă drob, lângă ciocolată (Muscat), lângă mâncarea de cartofi (Sauvignon Blanc) şi lângă puiul bine rumenit la cuptor (Chardonnay).

Citiţi articolul integral pe Clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite