VIDEO O primă întâlnire cu Opel Combo Life

VIDEO O
primă întâlnire cu Opel Combo Life

Opel Combo Life

Combo Life, un model ajuns la a cincea generaţie, şi care deja a aterizat la Bucureşti. Nu vorbim despre o lansare, doar de o prezentare statică.

Ştiri pe aceeaşi temă

A cincea generaţie a modelului Combo are la bază o nouă arhitectură. Are un volum foarte mare, este deosebit de practic şi versatil, are una sau două uşi glisante şi poate fi comandat în versiunea scurtă (4,40 metri) sau lungă (4,75 metri) şi cu cinci sau şapte locuri.

Ne-am intersectat cu un model de pre-serie, dar apreciem efortul celor de la Opel de a aduce un exemplar în România pentru un prim contact. Chiar dacă Opel încearcă să inducă un parfum de SUV acestei noi generaţii Combo Life, maşina rămâne un MPV spaţios, ideal pentru o familie numeroasă. 

VIDEO Interior

Modelul aterizat pe meleagurile noastre era echipat cu toate opţiunile din imaginile oficiale – plafon panoramic, spaţiu de depozitare central, cutie de depozitare montată în plafonul portbagajului. Combo Life vine cu un aer de Camper Van, cu un aer de vacanţă.

Toate detaliile despre model le puteţi citi AICI.

Gama de propulsoare va include agregatul de 1.2 litri benzină, un propulsor diesel de 1.5 litri care va putea fi comandat cu o cutie automată cu 8 trepte.

 

citeste totul despre: