Visul unei fetiţe, spus Papei Francisc, devine realitate: tatăl fetei a fost eliberat din închisoare şi a evitat deportarea

Visul unei fetiţe, spus Papei Francisc, devine realitate: tatăl fetei a fost eliberat din închisoare şi a evitat deportarea

Papa Francisc în Piaţa San Pietro din Vatican. FOTO Reuters

O fetiţă de zece ani din California şi-a văzut cu propriii ochi visul împlinit, după ce rugăminţile ei, adresate Papei Francisc, s-au îndeplinit. Fetiţa a călătorit până la Vatican pentru a-i cere Suveranului Pontif să o ajute să-i fie eliberat tatăl, imigrant ilegal în SUA, care risca să fie deportat, cu ocazia vizitei preşedintelui american Barack Obama la Sfântul Scaun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mario Vargas a fost eliberat, vineri, dintr-o închisoare din Louisiana după ce familia lui a depus garanţii pentru plata cauţiunii de 5.000 de dolari, a relatat publicaţia „The iome” pe pagina sa online.

Jersey Vargas, micuţa luptătoare din oraşul Panorama, statul California, a reuşit să facă parte din delegaţia americană, din care a făcut parte şi preşedintele Barack Obama, care l-a vizitat pe papa Francisc la Vatican, joi.

Scopul micuţei era de a-l convinge pe Suveranul Pontif să-l determine, la rândul lui, pe liderul SUA să-i elibereze tatăl, care risca să fie deportat, iar întreaga familie destrămată. Jersey şi încă o adolescentă reprezentau copiii familiilor de imigranţi din Statele Unite, care putea fi despărţite din cauza legilor imigraţiei.

Tatăl fetiţei se afla în spatele gratiilor încă de anul trecut, fiind arestat după ce a fost prins conducând sub influenţa alcoolului. Mario Vargas era şi principala sursă de bani a familiei, relatează jurnaliştii „The Time”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările