Grupări mafiote din China şi Rusia, suspectate că au furat zeci de miliarde de dolari din ajutorul pentru pandemie oferit în SUA

Grupări mafiote din China şi Rusia, suspectate că au furat zeci de miliarde de dolari din ajutorul pentru pandemie oferit în SUA

Congresul SUA FOTO house.gov

Mai mulţi membri ai Congresului american au cerut deschiderea unor audieri cu privire la suspiciuni precum că grupări mafiote din China, Rusia şi alte ţări au deturnat zeci de miliarde de dolari din ajutorul pentru pandemie oferit în SUA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atât republicani, cât şi democraţi solicită o anchetă pentru a descoperi cazurile de gestionare defectuoasă a ajutorului pentru pandemie.

Conform unor estimări, aproximativ 175 de miliarde de dolari din fondul de 700 de miliarde au fost deturnaţi de grupări mafiote din China, Rusia şi alte ţări, unele dintre aceste grupări fiind sprijinite de guverne străine.

Republicanul James Comer, membru al Camerei Reprezentanţilor, a numit estimarea „prodund îngrijorătoare” şi a cerut o anchetă „imediată”, mai ales că alertele vin de un an încoace, relatează The Washington Times.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările