Donald Trump şi soţia sa sunt infectaţi cu noul coronavirus

Donald Trump şi soţia sa sunt infectaţi cu noul coronavirus

Donald Trump şi Melania

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi soţia sa, Melania, au COVID-19, a anunţat liderul de la Casa Albă într-un mesaj publicat pe Twitter. Anterior, Trump  confirmase, joi noapte, că unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, fusese diagnosticat cu COVID-19 şi că el şi soţia sa Melania urmau să înceapă „procesul de carantinare” în aşteaptarea rezultatelor propriilor teste.

UPDATE Preşedintele SUA şi soţia sunt sunt infectaţi cu noul coronavirus. Liderul de la Casa Albă a intrat în contact cu o consilieră care era pozitivă. În mesajul publicat pe Twitter, Donald Trump a spus că va intra în carantină imediat, alături de soţia sa.
 
„În această seară, prima doamnă şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru Covid-19. Vom începe carantina şi procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Trump.
 
Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, i-a spus joi lui Sean Hannity de la Fox News, după ce consiliera Hicks a fost diagnosticată cu Covid-19, că el şi prima doamnă, în vârstă de 50 de ani, au fost testaţi de asemenea.
 
Hick a călătorit de mai multe ori împreună cu preşedintele în ultima perioadă, inclusiv la dezbaterea de marţi, din Cleveland, şi a fost văzută miercuri urcând la bordul Marine One, alături de mulţi alţi consilieri apropiaţi ai preşedintelui SUA - Jared Kushner, Dan Scavino and Nicholas Luna - în condiţiile în care niciunul nu purta mască.
 
***
 
”Hope Hicks, care a muncit foarte mult, fără să facă nici măcar o mică pauză, tocmai a fost testată pozitiv la COVID-19. Teribil! Prima doamnă şi cu mine aşteptăm rezultatul propriilor teste. Între timp, vom începe procesul de carantinare”, a scris Trump pe Twitter joi noaptea.
 
Hick a călătorit de mai multe ori împreună cu preşedintele în ultima perioadă, inclusiv la dezbaterea de marţi, din Cleveland şi a fost văzută miercuri urcând la bordul Marine One, alături de mulţi alţi consilieri apropiaţi ai preşedintelui SUA - Jared Kushner, Dan Scavino and Nicholas Luna - în condiţiile în care niciunul nu purta mască. 
 
În prezent, Statele Unite rămân cea mai afectată ţară ca număr total de morţi din cauza covid-19 - peste 204.000.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările